Te jó ég! Nem lehet ráismerni a gyönyörű modellre, Emily Ratajkowskira

modell frizura haj szőke Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megváltozott az őzikeszemű szépség, aki képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak merőben új külsejével.

Sötétbarna hajkoronája volt a védjegye, ez azonban már a múltté - legalábbis egy hétig. Emily Ratajkowski szőke hajjal pózolt a minap rajongóinak Instagram oldalán, új hajszíne miatt pedig alig lehet ráismerni a szépséges modellre - akinek persze még ez is jól áll:

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Az sajnos nem derült ki, hogy parókát visel-e a modell vagy sem, mindenesetre megnyugodhatunk: mint a képaláírásából kiderült, mindössze egy hétig lesz szőke Emily haja.

Cheryl Cole exférje egy szexi modell oldalán találta a boldogságot http://www.life.hu/news/20151215-cheryl-cole-volt-ferjenek-kedvese-gyermeket-var-a-labdarugo-majd-kicsattan-a-boldogsagtol.htmlA szexi énekesnő még 2010-ben vált el akkori férjétől, az AS Roma sztárjától, Ashley Cole-tól. A férfi eddig kereste a boldogságot, pár hónap múlva pedig apa lesz! News--Emily Ratajkowsky kitette a cickóit, hogy szép legyen a vasárnapunkhttp://www.life.hu/intim/20151206-emily-ratajkowsky-szinaszno-kitette-a-cickoit-hogy-szep-legyen-a-vasarnapunk.htmlA bűbájos és szexi színésznő Puerto Ricóban lőtt magáról egy csodás szelfit. Rajongói legnagyobb örömére. Intim--Elhízásjárványt okozhatnak a plus size modellek?http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-a-plus-size-modellek-elhizasjarvanyt-okozhatnak-egy-tanulmany-szerint.htmlMinél népszerűbbek lesznek a telt idomú modellek, annál nagyobb eséllyel fogadják el az emberek a túlsúlyukat, ezzel együtt pedig az egészségtelen életmódjukat és a velejáró megbetegedéseket. Ez Zsír!OrigoFehérneműben villantotta meg álomalakját Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151118-emily-ratajkowski-modell-fehernemuben-villantotta-meg-alomalakjat.htmlEgyre többet meztelenkedik a modell, aki ezúttal fehérneműben mutatta meg tökéletes testét. Ez Zsír!--Miranda Kerr mindent megmutatott – Teljesen pucérra vetkőzött a modellhttp://www.life.hu/intim/20151209-miranda-kerr-meztelenre-vetkozott-az-ausztral-harpers-bazaar-cimlapjan.htmlOrlando Bloom exe ledobta magáról az összes a textilt az ausztrál Harper’s Bazaar címlapján. A 32 éves modell elképesztően fest a fotón. IntimOrigoEmily Ratajkowski bugyiban terpeszt: Csodás látvány, szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20151003-emily-ratajkowski-a-fiatal-szexi-szineszno-bugyiban-terpeszt-es-kiposztolja.htmlA bájos kis Emily Ratajkowski Instagram oldalát követni igazi csemege. És nem csak pasiként, csajként is. A színésznőcske ugyanis ismét irigylésre méltóan dögös. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.