Ejha! Dögös modell lett a hajléktalan fiúból

Forrás: Instagram/ John Economou -
Gigi Hadid modell Kendall Jenner hajléktalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 20 éves hajléktalan fiúnak akkora szerencséje volt, hogy összetalálkozott Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, akik szépen el is intézték, hogy beinduljon a karrierje.

John Economou 19 évesen költözött Kaliforniába, hogy beindítsa modellkarrierjét. A dolgok azonban nem alakultak túl jól, így amikor elfogyott a pénze, az utcán kényszerült csövezni. Amikor egyszer éppen a tengerparton ücsörgött, két világhírű modellbe futott.

Forrás: Instagram/ John Economou

„Nagyon közel ültek hozzám, közben pedig láttam, hogy testőrök figyelik őket messzebbről. Első látásra azt hittem, rendőrök, aztán észrevettem, hogy sirályok kezdtek repkedni körülöttük, ezért odamentem, és elhessegettem őket. Ekkor az egyikük azt mondta, hogy aranyos vagyok, aztán elkezdtünk beszélgetni, és azt javasolták, hogy modellkednem kellene” – mondta John, aki saját bevallása szerint először meg sem ismerte a modelleket. A fiú elmesélte a lányoknak, hogy otthon modell volt, de most hajléktalan. Kendall és Gigi megígérték neki, hogy segítenek, így rögtön számot cseréltek, Kendall menedzsere pedig fel is vette vele a kapcsolatot.

A srác egyébként még most is az utcán él, de ez egyáltalán nem zavarja. „Nem szeretem azt mondani, hogy hajléktalan vagyok. Én egy utazó vagyok, aki éppen kalandozik. Van pár ruhám, egy fogkefém, egy hátizsákom és egy gördeszkám. Ennyi az összes cuccom. Egy szép házból jöttem, de egészen alulról akarom kezdeni, hogy onnan érjek a csúcsra. Nem akarom a szüleim pénzét költeni. Azért jöttem, hogy híres legyek” – mondta John.

Szokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoDisney-hercegnőre hasonlít az élő Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151217-andressa-damiani-az-elo-barbie-baba-a-jegvarazs-disney-mese-szereplojere-elsara-hasonlit.htmlÚj színfolt tűnt fel az élő babák színterén: a brazil Andressa Damianinak 50 centis dereka van és 70 H-s melltartót hord. TrendOrigoLégy természetesen stílusos a Wewood fa karóráival!http://www.life.hu/trend/hirdetes/20151217-legy-termeszetesen-stilusos-a-wewood-fa-karoraival.htmlA divat és a környezettudatosség fonódik össze a WeWood különleges, fából készült high-tec karóráiban. Miközben trendi órához jutsz, a természetet is véded, a WeWood ugyanis minden eladott karóra után ültet egy fát valahol a világban. HirdetésOrigoTóth Gabi hosszú hajjal dögösebb, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151217-toth-gabi-enekesno-hosszu-haju-indianlany-lett-megmutatta-uj-frizurajat-a-sztar.htmlGyönyörű hajzuhatagot kapott az énekesnő, ami remekül áll neki, ezért nem is csoda, hogy közösségi oldalán büszkélkedett el vele. Trend--Cindy Crawford lánya anyukájánál is gyönyörűbb modell leszhttp://www.life.hu/trend/20151217-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-gyonyoru-modell-lett.htmlKaia Gerber még csak 14 éves, de már látszik rajta, hogy sikeres modell lesz. Legújabb fotója is ezt bizonyítja. Trend--Smink nélkül, vizes hajjal a legszebb Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20151217-salma-hayek-szineszno-smink-nelkul-es-vizes-hajjal-a-legszebb.htmlSemmi más, csak Salma Hayek teljes valójában: a színésznő megmutatta, hogy néz ki smink, retus és belőtt frizura nélkül. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.