12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja.

Családja anyagi helyzete miatt került egy buddhista kolostorba az akkor még Nobantao névre hallgató fiú, aki néhány társával itt tapasztalta meg először, mire is vágyik igazán.

Ilyen voltForrás: Instagram/MiMi Tao

Nobanto, akit ma már Mimi Tao néven ismer egész Thaiföld, lányként kezdett viselkedni és öltözködni, és még édesanyja fenyegetése sem akadályozta meg abban, hogy nőként élje az életét. A most 22 éves Mimi végül otthagyta a szerzetesi életet, és kabarékban kezdett fellépni, később pedig modellkarrierbe kezdett az ismert thai szupermodell, Yui Phetkanha mentorálásával.

Ilyen lettForrás: Instagram/MiMi Tao

Mimit mára Thaiföld egyik legismertebb fehérneműmodelljeként tartják számon, és feltett szándéka, hogy segít édesanyjának rendezni az adósságait. Senki sem tudhatja, mit hoz a jövő. Talán visszamegyek szerzetesnek, ha már nem kell más miatt aggódni. Néha azt gondolom, az volt az ideális élet számomra - mondta el Mimi a Daily Mail Australiának.

Minden, amit tudni akartál a nemváltásról (18+)
Bruce Jenner története napjainkban szinte az egész világot foglalkoztatja, egyúttal sok aktuális kérdést feszeget. Miért akar egy férfi nő lenni, vagy fordítva? Kit nevezünk transzszexuálisnak? Hogyan történik a nemi átalakító műtét? A Life.hu itt járta körbe a témát.