Szerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodellje

Forrás: Instagram/MiMi Tao -
fehérnemű modell kolostor Thaiföld szerzetes transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja.

Családja anyagi helyzete miatt került egy buddhista kolostorba az akkor még Nobantao névre hallgató fiú, aki néhány társával itt tapasztalta meg először, mire is vágyik igazán.

Ilyen volt Forrás: Instagram/MiMi Tao

Nobanto, akit ma már Mimi Tao néven ismer egész Thaiföld, lányként kezdett viselkedni és öltözködni, és még édesanyja fenyegetése sem akadályozta meg abban, hogy nőként élje az életét. A most 22 éves Mimi végül otthagyta a szerzetesi életet, és kabarékban kezdett fellépni, később pedig modellkarrierbe kezdett az ismert thai szupermodell, Yui Phetkanha mentorálásával.

Ilyen lett Forrás: Instagram/MiMi Tao

Senki sem tudhatja, mit hoz a jövő. Talán visszamegyek szerzetesnek, ha már nem kell más miatt aggódni. Néha azt gondolom, az volt az ideális élet számomra

Minden, amit tudni akartál a nemváltásról (18+)

Bruce Jenner története napjainkban szinte az egész világot foglalkoztatja, egyúttal sok aktuális kérdést feszeget. Miért akar egy férfi nő lenni, vagy fordítva? Kit nevezünk transzszexuálisnak? Hogyan történik a nemi átalakító műtét? A Life.hu itt járta körbe a témát.

Ilyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigo66 éves lett a Caitlynné vált Bruce Jenner – Íme, 3 dögös szett a transznemű ikontól!http://www.life.hu/trend/20151028-caitlyn-jenner-transznemu-ikon-66-eves-lett.htmlKim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként. Azóta nőként éli az életét, amiért még bátorság díjat is kapott. Trend--Te jó ég! Nem lehet ráismerni a gyönyörű modellre, Emily Ratajkowskirahttp://www.life.hu/trend/20151216-emily-ratajkowski-modell-szoke-hajra-valtott.htmlTeljesen megváltozott az őzikeszemű szépség, aki képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak merőben új külsejével. Trend--Fehérneműben lázad az androgün modell lány: Elképesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20151209-rain-dove-androgun-modell-victorias-secret-fehernemukbe-bujt.htmlA 26 éves Rain Dove legnagyobb szívfájdalma, hogy nem juthat be a Victoria’s Secret modelljei közé. Ezért most saját fotózást szervezett, hogy megmutassa: igenis jól mutat ezekben a híres fehérneműkben. Trend--Ő nyerte a törökországi transzszexuális szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20140625-torokorszag-elso-transzszexualis-szepsegversenye.htmlElső alkalommal rendeztek Törökországban transzszexuális szépségversenyt.TrendOrigoHoppá! Elárasztották Japánt a piros fehérneműkhttp://www.life.hu/trend/20151031-japant-elarasztottak-a-piros-fehernemuk-a-majom-eve-miatt.htmlPiros színű termékekkel árasztják el a piacot a japán fehérneműgyártók a 2016-os majom évére készülve, egy legenda szerint ugyanis az ember egészséges marad, ha az ilyen években pirosat visel a ruhái alatt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.