Kozsó: „Gyereket is szeretnénk, nem is egyet, ötöt!”

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
családtervezés párkapcsolat szerelem Kozsó zenész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőt és házasságot kevésbé, gyerekeket azonban annál inkább szeretne párjától, Keirától az énekes.

Kozsó számára mindig is fontosak voltak az érzelmek, ezek közül is a szerelem. Az énekes, aki immár évek óta együtt van párjával, Keirával, a mai napig szerettel beszél kedveséről, akivel saját bevallása szerint már családot is terveznek.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)
Elvehetik Damu Roland feleségétől a gyermekét?http://www.life.hu/csalad/20151210-damu-roland-felesege-szuletendo-gyermeket-a-gyamhivatal-veheti-nevelesbe.htmlA gyermekjóléti szolgálat szerint amennyiben a színész felesége, Edina nem hagy fel a magát és születendő gyermekét is pusztító életmódjával, egy másik szülőnél helyezhetik el a babát. Család--Sarka Kata elárulta, mitől tiltja a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20151216-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-elarulta-mitol-tiltja-a-gyerekeit.htmlMint minden édesanya, úgy Sarka Kata is a legjobbat szeretné kislányának, Noncsinak, és fiának, Dávidkának. A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kifaggatta, mi az, amitől nagyon óvja gyerekeit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoHazaengedték a kórházból Kim Kardashianékathttp://www.life.hu/csalad/20151209-kim-kardashiant-es-kisfiat-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA valóságshow-sztár és újszülött kisfia három nap után hagyhatták el a Los Angeles-i klinikát. Család--Megható: így lehetett ott a rákban elhunyt kislány édesanyja esküvőjénhttp://www.life.hu/csalad/20151217-amanda-crowe-free-menyasszony-rakban-elhunyt-kislanya-is-rakerult-az-eskuvoi-kepekre.htmlAmanda Crowe Free kislánya, Azalee két évvel ezelőtt halt meg rákbetegségben. A menyasszony fotósa azonban elintézte, hogy Azalee is rákerüljön Amanda esküvői fényképeire. CsaládOrigoÉdesapja nyomdokaiba lép a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151213-gyorgy-herceg-edesapja-nyomdokaiba-lep-es-lovagolni-tanul.htmlMindössze 2 éves, máris nyeregbe pattant György herceg, aki édesapját, Vilmos herceget követve lovagolni tanul. Család--Megvan, miben nem ért egyet Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20151216-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-nem-ugyanannak-a-focicsapatnak-szurkol.htmlJavarészt egyetértés és összhang jellemző a brit hercegi párra, ám egy bizonyos dologban nem osztják egymás véleményét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.