Tess Holiday: „Tudom, hogy kövér vagyok”

Forrás: Instagarm/ Tess Holliday -
modell Tess Holiday plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az XXXL-es méretű modell nem hajlandó diétázni, mert szerinte az egyáltalán nem segít a fogyásban, és igazából nem is szeretne vékonyabb lenni.

Tess Holiday tökéletesen jól érzi magát a bőrében, és egyáltalán nem szeretne fogyni. „Minden divatcég azt sugallja, hogy a Victoria’s Secret modellek alakja az etalon. Pedig ez egyáltalán nem így van” – nyilatkozta a modell, aki legutóbb mikulásként mutatta meg telt alakját, amire nagyon büszke.

Forrás: Instagarm/ Tess Holliday

A plus size modell azon is kiakadt, hogy állandóan egészségtelennek titulálják a kinézetét, holott szerinte abszolút egészségesen étkezik.

Kreatív vagy hasznos holmira vágyik? Ezeknek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/trend/20151216-karacsonyi-ajandektippek-ferfiaknak-ingek-salak-illatszerek.htmlMég néhány dolgot el kell intézned az ünnepekig, és köztük van a tökéletes ajándék megtalálása férfi ismerőseidnek? Reméljük, a következő tippek inspirálnak kicsit! TrendThinkstockSzokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoEjha! Dögös modell lett a hajléktalan fiúbólhttp://www.life.hu/trend/20151217-john-economou-modell-hajlektalankent-elt-mig-kendall-jenner-es-gigi-hadid-segitettek-neki.htmlEgy 20 éves hajléktalan fiúnak akkora szerencséje volt, hogy összetalálkozott Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, akik szépen el is intézték, hogy beinduljon a karrierje. Trend--Disney-hercegnőre hasonlít az élő Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151217-andressa-damiani-az-elo-barbie-baba-a-jegvarazs-disney-mese-szereplojere-elsara-hasonlit.htmlÚj színfolt tűnt fel az élő babák színterén: a brazil Andressa Damianinak 50 centis dereka van és 70 H-s melltartót hord. TrendOrigoKesha talpig kalocsaiban jár nyaralni - Fotó! http://www.life.hu/trend/20151217-kesha-kalocsai-ruhaban-indult-dubaiba-magyar-ruha-a-vilagsztaron-foto.htmlAz énekesnő úgy döntött, itt az idő a kikapcsolódásra, és a hírek szerint Dubaiba utazott. Ehhez egy olyan szettet választott, aminek láttán leesett az állunk! TrendGyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokrahttp://www.life.hu/trend/20151215-gyorsan-keszul-a-tokeletes-alapsmink-sos-trukkok-rohanos-napokra.htmlVan az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.