Nem vállalta mellrákja kezelését terhesen a kismama: 8 napig élt a kisbabája

Forrás: Thinkstock -
édesanya mellrák hatás terhesség kisbaba károsító kemoterápia magzat kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magzatkárosító hatása miatt nem vállalta a kemoterápiás kezelést Heidi Loughin, akinek kisbabája mindössze 8 napig élt.

Heidi Loughin kisbabája életét akarta megmenteni azzal, hogy terhessége alatt elutasított mindenfajta kezelést, amelyet orvosai gyulladásos mellrákjára javasoltak – írja a Daily Mail.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A 32 éves édesanyánál 3 hónapos terhesen diagnosztizálták a kórt, amely azonnali, agresszív terápiát igényelt volna, az angliai Portisheadben élő asszony azonban félt a kemoterápia magzatkárosító hatásától, ezért nem egyezett bele, csupán gyógyszereket volt hajlandó szedni a betegségére.

Szűréssel a mellrák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20151009-mellrakszures-fontossagat-nem-lehet-elegge-hangsulyozni-figyeljunk-magunkra.htmlAz emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében, de időben felfedezve jól gyógyítható. Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, fontos az emlőszűrés, és az, hogy figyeljünk oda önmagunkra.Dr. LifeThinkstock„Ez már nem az idős nők betegsége” – Túlélte a rákot, mert kezelései mellett étrendet váltott!http://www.life.hu/drlife/20151202-felepult-a-rakbol-nem-ivott-csapvizet-nem-evett-cukrot-es-mas-rakkelto-anyagokat.htmlBerg Éva harmincnyolc évesen vette észre a betegségre utaló első jeleket. Amikor kiderült, hogy mellrákos, nem csupán lelki öntuningolásba, de azonnal drasztikus életmódváltásba kezdett: nemcsak a cukrot és bizonyos ételeket, de még a csapvizet is megvonta magától. Dr. Life--Az egykori tinisztárt, Shannen Doherty-t nagyon megviseli a betegsége: mellrákkal küzd!http://www.life.hu/drlife/20151117-shannen-doherty-szineszno-mellrakja-miatt-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlMost jelent meg először a vörös szőnyegen a Beverly Hills 90210 sztárja, miután bejelentette, hogy mellrákja van. Dr. Life--Karácsonykor ér véget a rákos kisfiú kezelése: Ezért várja az ünnepeket!http://www.life.hu/drlife/20151203-karacsonykor-er-veget-landon-agosta-rakos-kisfiu-kezelese.htmlMinden gyerek izgatottan várja a karácsonyt, de általában az iskolai szünet, a családi együttlét és az ajándékok miatt. A nyolcéves kisfiú, Landon Agosta azonban egészen másért áhítózik az ünnepekre. Dr. Life--8 éves kislányt diagnosztizáltak mellrákkalhttp://www.life.hu/drlife/20151125-8-eves-kislanyt-diagnosztizaltak-mellrakkal-utah-allamban.htmlValószínűleg Chrissy Turner a világ legfiatalabb betege, akinél megállapították a gyilkos kór ezen változatát. Dr. LifeOrigoBotox és rengeteg arckezelés - mégsem csak a kókuszolaj Christie Brinkley fiatalságának titkahttp://www.life.hu/trend/20151115-christie-brinkley-nagyon-jol-nez-ki-kiderult-mi-az-oka.htmlMesésen fest a 62 éves modell, aki korábban azt vallotta, csodás bőrének titka a kókuszolaj. Most azonban kiderült, ez azért nem teljesen így van... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.