Bár elmondása szerint borzasztó nehéz összeegyeztetni a gyermeknevelést és a karriert, az aranytorkú énekesnő büszke fiára, Angelóra, és elmondása szerint sokkal több önbizalmat van, amióta megszületett gyermeke.

2011 óta nem adott ki albumot Adele, így persze, hogy az egész világ beleremegett, amikor októberben visszatért Hello című dalával (amely nem mellesleg azonnal fel is robbantotta a zeneipart).

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Az egyik legjobban kereső énekesnő három évig tartó kimaradásában sem tétlenkedett, hiszen 2012-ben megszületett kisfia, Angelo párjától, Simon Koneckitől, aki minden idejét kitöltötte. Adele, akiért Katalin hercegné is rajong, nemrég a Time magazinnak adott interjújában vallotta be, mennyire nehéz volt számára a visszatérés a munkába 3 éves kisgyermeke mellett. 

A minap mondtam éppen, hogy Istenem, mennyire nehéz ezt újracsinálni egy gyerekkel! Nincs időm magamra, mert ha épp nem dolgozom, akkor a fiammal vagyok.De aztán rájöttem, hogy ő az, aki miatt jól érzem magam, aki miatt nyugodt vagyok ebben az egészben" – magyarázta a lapnak a 27 éves énekesnő, aki szerint fia sokat segített neki abban, hogy elfogadja magát.