Nem Kendall, és nem is Gigi: megvan az év modellje

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Gigi Hadid modell választás Kendall Jenner szavazás Anna Ewers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Models.com 2015-ben is megválasztotta az év modelljét, aki idén a német származású Anna Ewers lett.

Ha az idei év legnagyobb modelljei kerülnek szóba, valószínűleg mindenki egyetértően Kendall Jennert és Gigi Hadidot kezdi emlegetni.

Gigi csak a második, Kendall pedig a harmadik Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Igaz, nem alaptalanul: mindketten idén debütáltak először a Victoria's Secret kifutóján, számtalan neves tervező versengett kegyeikért, a közösségi médiában igazi sztárnak számítanak, és bármit is viselnek, milliók igyekszenek lemásolni megjelenésüket.

Anna Ewers mindenkit lepipált Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy

A Models.com ítészei szerint azonban egyikük sem ér fel a német származású Anna Ewers-hez: az oldal ugyanis őt választotta meg az év modelljének, őt követte második helyen Gigi Hadid. Azért Kendallnak sem kell szégyenkeznie: az olvasók Gigit választották a legjobbnak, őt követte második helyen a Kardashian-klán egyik legifjabb tagja.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? A Life.hu felkereste Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.