Örömhír! Hugh Grant negyedjére is apa lett

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Hugh Grant család apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. 

Ötvenöt éves korára újra apa lett az angol sármőr. Hugh Grant gyermekének Anna Eberstein adott életet, aki egyébként már szült egy babát a színésznek.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Hugh Grant szerelmi életét egyébként elég nehéz követni: első lánya, Tabitha 2011-ben született Tinglan Hongtól, akit nem sokkal később elhagyott, majd teherbe ejtette Anna Eberstein televíziós producert. Még svéd szerelme várandóssága alatt visszament Honghoz, és ekkor fogant meg a brit színész harmadik gyereke, Felix – a két nő tehát egyazon időben várta Hugh Grant gyermekeit.

Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy közölték a családdal Ördög Nóráék, hogy jön az újabb babahttp://www.life.hu/csalad/20151212-kreativ-ajandekkal-jelentettek-be-ordog-noraek-hogy-jon-az-ujabb-baba.htmlÖrdög Nóráék annak idején egy nagyon kreatív ajándékkal közölték a családdal a jó hírt, hogy Micinek kistestvére lesz. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoChristina Aguilera: "Apám erőszakossága elől menekültem a zenébe"http://www.life.hu/csalad/20151115-christina-aguilera-a-csaladon-beluli-eroszakrol-beszelt.htmlAz énekesnő is elszenvedte kislányként a családon belüli erőszakot: apja őt és az anyját is verte és lelkileg terrorizálta őket. Megdöbbentő vallomás következik. Család--Dundika: "Ezt a terhességet sem viselem túl jól"http://www.life.hu/csalad/20151119-masodik-terhessege-is-megviseli-majka-feleseget-dundikat.htmlMásodik terhességét sem viseli túl jól Dundika, aki a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak mesélt a megpróbáltatásairól. Család--Megdöbbentő! Vallási szektába járatták szülei Pásztor Annáthttp://www.life.hu/csalad/20151114-pasztor-annat-vallasi-szektaba-jaratta-anyja-es-neveloapja.htmlMegdöbbentő családi titokról rántotta le a leplet egy tévéműsorban Pásztor Anna. Család--Elképesztő! Hatalmasat nőttek Heidi Klum gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151123-heidi-klum-es-seal-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlRepül az idő! A gyönyörű modell gyerekei márCsalád

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.