Elolvadtunk Gerard Piqué és Shakira kisfiától: Tündéri fotó!

karácsony Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal már eddig is tisztában voltunk, hogy a férfiak kisbabával szexik. Azt is tudtuk, hogy a dögös sztárfocisták kisgyermekeikkel még vonzóbbak. Így pedig az, hogy Gerard Piqué kisebbik fiával, Sashával együtt szívdöglesztő, nem nagy meglepetés.

Tündéri képet tett közzé közösségi oldalán a Barcelona jóképű védője. Shakira és Piqué kisebbik gyermeke pedig óriásit nőtt, mióta nem láttuk. Íme a cuki családi fénykép:

Daddy-Sasha time!

Szerző: Gerard Piqué, 2015. december 23.
Tőle örökölte a szépségét Emily Ratajkowsky: Íme a mamája!http://www.life.hu/csalad/20151225-emily-ratajkowsky-szineszno-megmutatta-a-mamajat-az-instagrammon.htmlRengeteget írtunk már arról, milyen gyönyörű Emily arca, teste, melle, popsija, mindene. Most viszont az is kiderült, kitől örökölte a fiatal színésznő a csodás génjeit. Család--Álomszép kismamafotó! Janicsák Veca óriási pocakkal karácsonyozikhttp://www.life.hu/csalad/20151225-janicsak-veca-enekesno-januar-kozepere-varja-a-babat-pocakos-fotot-posztolt.htmlA bájos énekesnő január közepére várja első gyermekét.Család--Csodálatos karácsony: Édes fotó a Raikkönen családrólhttp://www.life.hu/csalad/20151225-kimi-raikkonen-es-minttu-virtanen-edes-kepet-posztoltak-robinnrol-karacsonykor.htmlKimi Raikkönen és Minttu Virtanen édes képet posztoltak karácsonykor. Család--Sarka Kata csodás karácsonya: Hajdú Péter ismét gyermekké válthttp://www.life.hu/csalad/20151225-sarka-kata-csodas-karacsonya-ferje-hajdu-peter-ismet-gyermekke-valt.htmlA Life.hu sztárszerzője először kiposztolta csodálatos karácsonyfáját, majd pedig azt is közzétette, ahogy kedvese újra gyermekké válik. Igazán cuki! Család--Sarka Kata csodás karácsonya: Hajdú Péter ismét gyermekké válthttp://www.life.hu/csalad/20151225-sarka-kata-csodas-karacsonya-ferje-hajdu-peter-ismet-gyermekke-valt.htmlA Life.hu sztárszerzője először kiposztolta csodálatos karácsonyfáját, majd pedig azt is közzétette, ahogy kedvese újra gyermekké válik. Igazán cuki! Család--Íme Beckhamék csodás karácsonya: Álomszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151225-ime-beckhamek-csodas-karacsonya-david-es-victoria-is-posztoltak.htmlCsaládi körben a legszebb az ünnep, és ezt biztony David Beckham is pontosan tudja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.