Barátnőjével pucérkodott Palvin Barbi

Forrás: Stella Maxwell/Instagram -
Stella Maxwell Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ma készült az a fénykép, amelyen Stella Maxwell és a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbi pucérkodik, de ettől függetlenül éppolyan öröm a férfiszemeknek, mintha az előbb lőtték volna. 

Stella Maxwell régi emlékét elevenítette fel Instagram-oldalán. A pucér modellek alig néhány óra alatt is sok-sok lájkot kaptak, és a képet elnézve, van is miért.

Forrás: Stella Maxwell/Instagram

2016 szuperélelmiszere a kávéliszt lesz?http://www.life.hu/ez-zsir/20151225-kaveliszt-az-uj-szuperelelmiszer.htmlMindig van új a nap alatt, és évente csatlakozik 1-1 furcsaság a szuperélelmiszerek csoportjához. 2015-ben a szakértők néhány afrikai zöldségethirdettek valódi csodaszerként, előtte a bivalybogyóvolt a sláger, most pedig úgy tűnik, 2016 kedvence a kávéliszt lesz. Ez Zsír!--Életük a fitnesz, és ez párban könnyebb: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia a legfittebb pároshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151223-fitneszmodellek-parban-szeplaki-david-krassalkovics-zsofia.htmlMindketten rajonganak az edzésért, a fitneszért, kőkeményen figyelnek az étrendjükre, és inspirálják egymást: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia egy párt alkotnak, és a közös pont az életükben nem csak a mozgás szeretete. A Life.hu sorozatában egy inspiráló fiatal pár mesél sportos mindennapokról, diétáról és az egymáshoz való alkalmazkodásról. Ez Zsír!--Puffadás, az ünnepi hétvége rémálma - Tehetsz ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20151222-puffadas-az-unnepek-alatt-igy-elozd-meg.htmlA karácsony többnyire nem a helyes étkezésről szól - ezzel persze semmi gond nincs, mert néha-néha beleférnek a kilengések, a gyomor azonban keményen megbosszulja a túlevést és a szokatlanul nagy ételmennyiséget. Ott van mindannyiunk réme, a puffadás, ami bizony könnyen előfordulhat, ha nem figyelsz oda, mit és mennyit eszel. Persze tehetsz ellene - mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!--5 perces szeretetmeditáció és emésztést könnyítő gyakorlatok karácsonyra, Neked!http://www.life.hu/ez-zsir/20151221-jogaiskola-a-jogaklikkel-5-perces-szeretetmeditacio-es-emesztest-konnyito-gyakorlatok-karacsonyra.htmlA készülődés, csodavárás időszaka lassan beteljesedik, és egy egészen különleges, teliholdas karácsony vár ránk a héten. Ideje megállni és megélni az ünnepet, amiben a jóga is segíthet neked! Ez Zsír!--Vegán menü karácsonyra: isteni, gyorsan megvan és nagyon egészséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20151217-stohr-greta-vegan-menuje-karacsonyra.htmlIgyekszel mellőzni a húst és minden állati eredetű élelmiszert az étrendedből, de karácsonykor azért szívesen ennél valami finomat? Stőhr Gréta vegán szakácsnő karácsonyi menüjét érdemes kipróbálnod!Ez Zsír!--Emilio egy hónap alatt 18 kilót hízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151218-emilio-enekes-egy-honap-alatt-18-kilot-hizott-amikor-osszekerult-parjaval.htmlAmikor az énekes összejött párjával, Tinával, hamar felcsúsztak rá a kilók - neki ez jut eszébe először a karácsonyról. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.