Göndör hajjal fotózkodott VV Gigi

Forrás: VV Gigi/Facebook -
frizura VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a kép nem mostani, mi még nem láttuk, és úgy gondoltuk nektek is megmutatjuk. 

A hosszú egyenes hajú valóvilágosra szinte rá sem lehet ismerni az alábbi fotón. Bár eredeti külsejével nekünk jobban tetszik, azért megmutatjuk, miként bolondozott az egykori valóságshow-szereplő. Ahogy írja is: "Fő a változatosság".

Forrás: VV Gigi/Facebook

Álomruhák, amikért odáig vagyunk: A 10 legcsodásabb estélyi 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151225-a-10-legcsodasabb-estelyi-2015-ben.htmlPár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!TrendAFPSzupercsinos és stílusos volt az egész királyi család karácsonykorhttp://www.life.hu/trend/20151226-szupercsinos-es-stilusos-volt-az-egesz-kiralyi-csalad-karacsonykor.htmlKatalin hercegnő hozta a megszokott formáját: meseszép ruhát választott az ünnepekre.Trend--Étkezési zavarokkal küzdött, mára ő Horvátország leghíresebb plus size modelljehttp://www.life.hu/trend/20151223-lucija-lugomer-modell-etkezesi-zavarokkal-kuzdott-mara-o-horvatorszag-elsoszamu-plus-size-modellje.htmlLucija Lugomer egész életében azzal küzdött, hogy elfogadja kerekded idomait. A 22 éves zágrábi modell úgy érzi, mára sikerült leküzdenie gátlásait. TrendOrigoDurván dögös dekoltázzsal ünnepel Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20151224-durvan-dogos-dekoltazzsal-unnepel-zimany-linda.htmlZimány Linda megmutatta csodaszép karácsonyfáját és ünnepi ruháját. Ráadásul a kettő még passzol is egymáshoz, a modell nem bízta a véletlenre. Wow!TrendOrigoPucérkodás, mémek, történelmi események – A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151217-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2015ben.htmlFeledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai. TrendAFPA hónap színe, az ünnep sztárja: a pezsgőszínhttp://www.life.hu/trend/20151218-a-honap-szine-a-pezsgoszin-szettek.htmlNem csak az év utolsó napján érdemes előnyben részesíteni a pezsgőt és az ital csodás színét: a pezsgőszín egész decemberben hódít! Szinte mindenkinek jól áll, letisztult, mégis nagyon elegáns, és remekül kombinálható elegáns és vagány holmikkal egyaránt! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.