Készíts dizájnos, egyedi, világító betűdekorációt!

inspiráció otthon betű csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos és egyedi - Csorba Anita tértervező megmutatja, hogy készíthetsz világító betűdekorációkat. 

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Így készítsd fel otthonodat a szilveszteri duhajkodásrahttp://www.life.hu/otthon/20151228-szilveszteri-ovintezkedesek-otthonodban.htmlHaverok, buli, ereszd el a hajam - szilveszter éjszaka bármi megtörténhet. De tényleg bármi! Ha azt szeretnéd, hogy otthonod épségben átvészelje az év utolsó buliját, kövesd a tippjeinket! OtthonThinkstockDobd fel a pezsgősüveget apró trükkökkel!http://www.life.hu/otthon/20151228-igy-dobd-fel-a-pezsgosuveget-apro-trukkokel.htmlSzilveszterhez közeledve biztos töröd a fejed, hogy mivel pezsdíthetnéd fel még jobban az óévet búcsúztató koktélospultot vagy az asztalt, nos, ezúttal terítéken a pezsgősüveg! Otthon--Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2015-benhttp://www.life.hu/otthon/20151228-sztarok-akik-2015-vasaroltak-eladtak-vagy-kiadtak-ingatlant.htmlLassan magunk mögött hagyjuk ezt az évet is. 2015 igen izgalmas esztendő volt: botrányos szakításokból, romantikus egymásra találásokból, összeköltözésekből és otthoneladásokból sem volt hiány. Lássuk, mik voltak az év legnagyobb ingatlanváltozásai a sztárok életében! Otthon--Vegyél egy saját mobil szigetet!http://www.life.hu/otthon/20151222-kokomo-ailand-luxus-jacht-mobil-sziget.htmlSaját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó? Otthon--Íme, a világ legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20151221-egy-parizsi-kastely-a-vilag-legdragabb-otthona.htmlA gyönyörű párizsi kúria kilenc számjegyű összegért kelt el - természetesen euróban számolva. Ezzel pedig megkaparintotta a valaha volt legdrágább otthon (magáningatlan) címét. OtthonOrigoÍgy lesz otthonod elegánsan ragyogó az ünnepek alatthttp://www.life.hu/otthon/20151208-pezsgoszinu-dekoraciok-es-diszek-karacsonyra.htmlAzt szeretnéd, hogy otthonod kifinomult eleganciát sugározzon az ünnepek alatt? Akkor a már jól megszokott, klasszikus karácsonyi színek mellett idén érdemes néhány pezsgőszínű kiegészítőt is becsempészned! Meglátod, az eredmény káprázatos lesz!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.