Micsoda luxus! Ebben a thaiföldi villában nyaral Angelina Jolie és Brad Pitt

Brad Pitt pihenés luxus Thaiföld család Angelina Jolie villa nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két szint, edzőterem, medence és csodálatos kilátás - nézz be a villába, ahol a Brangelina házaspár és hat gyermeke tölti jól megérdemelt pihenését!

Van esetleg félretett 5 millió foritntnak megfelelő összeged? Akkor akár te is eltölthetsz egyetlen éjszakát azon a tengerparti üdülőhelyen a thaiföldi Phuketben, ahol jelenleg Angelina Jolie és Brad Pitt élvezi az ötcsillagos kiszolgálás minden kényelmét hat gyerekével együtt.

Forrás: Amanpuri

A Page Six hírei szerint a hollywoodi sztárpár és népes családja egy kétszintes villában nyaral jelenleg, amelyhez saját, külön bejáratú medence, edzőterem, illetve mini pagodák is jár, miközben egy nyolcfős személyzet lesi minden kívánságukat és óhajukat.

Forrás: Amanpuri

A US Weekly szerint a família rendszeresen megy hosszabb utakra luxusjachtjukon, úsznak a tengerben, minigolfoznak, vásárolnak, és járnak abba a hindu templomba, ahol Angelina imádkozik.

Forrás: Amanpuri

Sajnos a házaspár 12 éves fia, Pax számára nem alakult eddig túl jól az ázsiai körüt thaiföldi része: kattints ide a részletekért!

Nincs pénzed hotelben megszállni? Ne csüggedj, mutatjuk, milyen nyaralási alternatíváid vannak!http://www.life.hu/csalad/20150811-nyaralasi-alternativak-ha-mar-unod-a-hoteleket-lakokocsi-karavan-kemping-kanape-airbandb.htmlNincs pénzed szállodában megszállni a nyaralásod alatt? Vagy már unod, hogy minden vakációd alkalmával korán kell kelned, hogy tízig leérj reggelizni? Akkor idén próbálj ki valami mást, valami igazán különlegeset! Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány pénztárcabarát szállásalternatívát.CsaládThinkstockÁrpa Attila kettesben nyaralt kislányával - "Sajnos a feleségem nem tudott velünk tartani"http://www.life.hu/csalad/20151112-arpa-attila-producer-kettesben-nyaralt-kislanyaval-amiraval.htmlA cuki Amira egy hétig Tunéziában nyaralt híres édesapjával, ám anyukája nem tartott velük - a producer elárulta az okokat. Család--Elképesztő luxusban nyaral a családjával Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20150918-beyonce-enekesno-es-ferje-jay-z-luxusban-nyaral-monacoban.htmlMegromlott házasság és közelgő válás híre ide vagy oda, a sztárvilág koronázatlan királya és királynője a meseszép Monacóban élvezi jól megérdemelt pihenését. Nem is akármilyen körülmények között.Család--Napfürdőzz Thaiföldön! 4 kevésbé ismert trópusi paradicsomhttp://www.life.hu/lifeutazas/20151228-4-kevesbe-ismert-tropusi-paradicsom-koh-lanta-koh-mak-koh-phayam-koh-phra-thong.htmlNincs is jobb, mint a pálmafák árnyékában koktélokat szürcsölni, csónakba pattanni, és végigjárni a sok apró szigetet, a nap végén pedig megkoronázni az élvezeteket egy kényeztető masszázzsal. Thaiföldön nem kell nagyítóval keresned a turistamentes álomhelyeket, ahol gondtalanul élvezheted a "télből a nyárba” vakációt. Utazás--Külföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockTransznemű örömlányok – Fotósorozat a thaiföldi ladyboyokról!http://www.life.hu/intim/20151016-transznemu-oromlanyokrol-a-thaifoldi-ladyboyokrol-keszult-fotosorozat.htmlEgyedi és komplex szerepet foglalnak el a társadalomban a ladyboyok, akik nap mint nap válnak az intoleranciából és a meg nem értettségből fakadó meghurcolás áldozataivá. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.