Justin Timberlake kisfia egyszerűen tündéri - Családi fotó!

fotó kisfiú színész család megható Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-énekes idén ünnepelte első karácsonyát apaként, melyről egy megható bejegyzéssel emlékezett meg. 

A sztár egyszerűen nem tud betelni kisfiával, akinek áprilisban adott életet felesége, Jessica Biel. Az ünnepek alkalmából előkerült egy kedves fotó, amelyen a szépen gyarapodó baba összebújik édesapjával. "A világ legnagyobb ajándéka. Remélem, hogy ti is a szeretteitekkel töltitek az ünnepeket és nem felejtitek el, hogy mindannyian egy családhoz tartozunk. Szeretettel kívánunk boldog karácsonyt: "J és J és S" - üzent a boldog apuka az Instagramján.

Forrás: Instagram/justintimberlake

Te elneveznéd a gyerekedet egy Instagram-effektről? Íme, a legnépszerűbb utónevek 2015-ben!http://www.life.hu/csalad/20151228-2015-legnepszerubb-keresztnevei-az-egyesult-allamokban.htmlValencia, Willow, Juno - neked is ismerősek ezek a nevek? Ha kicsit töröd a fejed, biztosan be fog ugrani, hogy honnan! Ezek mind különböző Instagram-effekt megnevezések. Nos, az amerikai szülők valószínűleg bolodulnak az Instagramért, mert bizony egyre többen nevezik el különböző képszerkesztő effektről gyermekeiket. Család--Cuki vallomás! Ennyire szereti a testvérét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gaspar-evelin-hugaval-gaspar-viraggal-szelfizett.htmlNemcsak képet, hanem néhány kedves szót is posztolt Instagram oldalán Gáspár Győző legidősebb lánya húgának, Virágnak. CsaládOrigoNem lehet ráismerni a Gáspár család tagjaira: Mi történhetett?http://www.life.hu/csalad/20151231-gaspar-gyozo-latin-oltozekben-unnepelt-mexikoba-keszul-talan-a-nepszeru-csalad-foto.htmlEvelin egy igen vicces fotót töltött fel a hivatalos Instagram oldalára, melyen szülei és testvére kíséretében, sombrerókkal a fejükön mosolyognak. CsaládOrigoIttál már pezsgőalapú koktélt? - Íme, 3 szuper recept szilveszterrehttp://www.life.hu/csalad/20151228-szilveszterre-pezsgoalapu-koktelok-a-holy-bucket-a-french-75-es-a-bellini.htmlAmi biztosan nem hiányozhat a szilveszteri buliból, az a pezsgő. Még, akik nem szeretik annyira, azok is koccintanak egy pohárkával éjfélkor, a pezsgő szerelmesei pedig ezen a napon akár többfélét is kipróbálnak. CsaládThinkstockPezsgőt bontanál? 5 dolog, amire mindig figyelj! http://www.life.hu/csalad/20151227-pezsgobontas-elott-ot-dolgot-sose-hagyj-ki-fontos-tudnivalok-szilveszter-elott.htmlNincs szilveszter pezsgő nélkül. Van, aki odáig van érte, mások inkább csak az alkalom hevében kortyolnak belőle. Egy biztos, ezzel az itallal szemben senki se közömbös. Ha már összejön a társaság, és egy hatalmas év végi bulira szánjátok magatokat, eláruljuk, mire is kell figyelnetek, mielőtt éjfélkor kibontanátok egy üveggel. Durranjon hát a pezsgő! CsaládThinkstockEnnél meghatóbb esküvőt még nem láttál - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151228-korhazban-tartottak-az-eskuvot-meghato-foto-egy-osszetarto-csaladrol-a-baba-is-veluk-volt.htmlKristi és Justin már nagyon szerették volna kimondani a boldogító igent. Mivel kisfiuk nem hagyhatta el a kórházat, az ő ágya mellett esküdtek meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.