Szexi csipkében búcsúztatja az óévet Zimány Linda - Fotó!

fotó szexi szilveszter Zimány Linda csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös glammodell már szilveszteri lázban ég, és alig várja, hogy éjfélt üssön az óra. Az ünneplésre egy igazán szexi darabot választott. 

Lindától már megszokhattuk a merész, és sokat mutató öltözékeket, most viszont egy kicsit visszafogottabb, ám annál dögösebb ruhát láthatunk rajta. A csipkecsodában bizony a dekoltázsvillantás is szexibb.

Forrás: Instagram/lindazimany

Teljesen átalakult Debreczeni Zita külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151223-debreczeni-zita-megvalt-hosszu-furtjeitol-uj-frizuraval-pozol-dogos-foto.htmlA dögös fotós az ünnepek alkalmával megváltoztatta a frizuráját. Frufrut csináltatott, és néhány centit le is vágatott hosszú fürtjeiből. Trend--Erzsébet királynő lett a legstílusosabb 50 feletti hírességhttp://www.life.hu/trend/20151230-erzsebet-kiralyno-lett-a-legjobban-oltozott-es-legstilusosabb-50-feletti-hiresseg.htmlMindenkit maga mögé utasított a 89 éves brit uralkodónő, akit a legjobban öltözött 50 feletti sztárnak választott egy közvélemény-kutatás. Trend--Levágatta a haját a The Walking Dead szexi színésznője, Lauren Cohan http://www.life.hu/trend/20151214-lauren-cohan-levagatta-hosszu-tincseit-spoiler-a-the-walking-dead-rajongoknak.htmlA sorozatban Maggie nevű karaktert alakító sztár egy karácsonyi rendezvényen villantotta meg az új frizuráját. Persze mindenkinek leesett az álla, sőt, sokan rögtön kombinálni kezdtek. Trend--Szilveszteri cipőpara - Így teszik tönkre az álomcipők a lábadat!http://www.life.hu/trend/20151229-cipok-amik-konnyen-tonkreteszik-a-labat-ezekre-figyelj-oda.htmlAz év utolsó napján egészen biztosan a kényelmetlen, ámde mesés lábbeliké az egyik főszerep, ám jó, ha tudod, milyen gondokra számíts, ha a következő trendi darabok közül válogatsz! TrendThinkstock5 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20151226-5-sztar-akirol-nem-is-gondolnad-hogy-plasztikaztatott.htmlHollywoodban számtalan példa akad olyan hírességekre, akik túlzásba vitték a plasztikai beavatkozásokat, ám lehet ezt jól és diszkréten is csinálni. Íme 5 sztár, akikről első látásra nehéz lenne megmondani, hogy bizony túl vannak már néhány műtéten. Az eredmények magukért beszélnek! TrendAFPÍgy készül az álomszép pezsgőszínű smink az év utolsó napjairahttp://www.life.hu/trend/20151218-alomszep-pezsgoszinu-smink-larion-oscar-tippjei.htmlMár csak pár nap van az év legnagyobb bulijáig, ha pedig még nincs ötleted, milyen színben pompázzon a sminked, válaszd a hónap sztárját, a pezsgőszínt! Larion Oscar sminkmester el is árulja, hogyan lehetsz te a legragyogóbb az év utolsó napján! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.