Kislány lett az év első fővárosi babája

Forrás: Thinkstock -
Január 1. Születés kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra - közölte az intézmény pénteken reggel az MTI-t.

Tájékoztatásuk szerint a kislány 0 óra 35 perckor született, és a Flóra nevet kapta. Természetes úton jött világra 3300 grammos súllyal és 54 centiméterrel. Flóra a család első gyermeke.
Az újszülött és az édesanyja is jól vannak - mondták az intézmény szülőszobáján.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Örökifjú nagyszülők a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20151228-sztarok-akik-fiatalon-valtak-nagyszulove.htmlVannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! CsaládAFPTe elneveznéd a gyerekedet egy Instagram-effektről? Íme, a legnépszerűbb utónevek 2015-ben!http://www.life.hu/csalad/20151228-2015-legnepszerubb-keresztnevei-az-egyesult-allamokban.htmlValencia, Willow, Juno - neked is ismerősek ezek a nevek? Ha kicsit töröd a fejed, biztosan be fog ugrani, hogy honnan! Ezek mind különböző Instagram-effekt megnevezések. Nos, az amerikai szülők valószínűleg bolondulnak az Instagramért, mert bizony egyre többen nevezik el különböző képszerkesztő effektről gyermekeiket. Család--Berki Natasa Zselyke imád a tengerben lubickolni http://www.life.hu/csalad/20151231-berki-natasa-zselyke-egyutt-homokozott-a-szuleivel-cuki-foto-egyenesen-a-tengerpartrol.htmlEgyszerűen nem tudunk betelni Berki Krisztián ennivaló kislányával, aki most a tengerpartra ruccant le a szülőivel, hogy együtt homokozzanak. CsaládOrigoMicsoda luxus! Ebben a thaiföldi villában nyaral Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20151231-angelina-jolie-es-brad-pitt-elkepeszto-luxusban-nyaral-thaifoldon-nezz-be-a-villaba.htmlKét szint, edzőterem, medence és csodálatos kilátás - nézz be a villába, ahol a Brangelina házaspár és hat gyermeke tölti jól megérdemelt pihenését! Család--Nem lehet ráismerni a Gáspár család tagjaira: Mi történhetett?http://www.life.hu/csalad/20151231-gaspar-gyozo-latin-oltozekben-unnepelt-mexikoba-keszul-talan-a-nepszeru-csalad-foto.htmlEvelin egy igen vicces fotót töltött fel a hivatalos Instagram oldalára, melyen szülei és testvére kíséretében, sombrerókkal a fejükön mosolyognak. CsaládOrigoAda: "A fiam tartják bennem a lelket"http://www.life.hu/csalad/20151230-ada-rogton-elmondta-a-fiainak-amikor-elkuldtek-ok-adnak-neki-erot-bizakodik-a-musorvezeto.htmlMég nem tudja, mihez kezd januártól a csinos műsorvezető, miután menni kellett az RTL Klubtól. A kétgyermekes anyuka persze mindent elmondott a családjának is, akik támogatják őt mindenben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.