Mi történik Tóth Gabi arcával? Sokkoló fotót posztolt!

Tóth Gabi arcpakolás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges énekesnő, aki párja oldalán majd kicsattan az örömtől és a boldogságtól, meglepő képet tett közzé közösségi oldalán.

"Arcot pakolok" - írta képe mellé a hínárfejű Gabi, akinek ezúttal sikerült komolyan ráijesztenie a követőire:

Forrás: Instagram/tothgabi
Így bolondozott szilveszterkor Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160101-hazibulival-bucsuztak-2015tol-toth-gabiek.html"Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk!" - tette közzé Instáján Tóth Gabi. Az énekesnőre rá is fér a pihenéssel egybekötött kikapcsolódás, ugyanis az elmúlt évben is temérdek teendője akadt. TV + Sztárok--Ilyen egy romantikus kirándulás: Tóth Gabi és szerelme biztosan nem fáznakhttp://www.life.hu/intim/20151227-toth-gabi-es-szerelme-romantikus-kirandulasa.htmlA karácsonyt követő vasárnapot Tóth Gabi és párja a szabadban töltötték és erről posztoltak is. IntimOrigoTóth Gabi és szerelme meghitten összebújtakhttp://www.life.hu/intim/20151224-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-meghitten-osszebujtak.htmlTóth Gabi első közös karácsonyát tölti szerelmével, Trap kapitánnyal.Intim--Erotikus fotót posztolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20151218-toth-gabi-enekesno-erotikus-fotot-posztolt-osszebujva-szerelmevel-trap-kapitannyal.htmlAz énekesnő szerelmével, a Tha Shudras frontemberével egy intim fotón pózolt - nincs mese, jól mutatnak együtt, akármilyen szögből is szelfiznek. Intim--Tóth Gabi már nem annyira beteg: Rajongóinak üzenthttp://www.life.hu/drlife/20151216-toth-gabi-enekesno-mar-nem-annyira-beteg-rajongoinak-uzent-a-facebookon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, napok óta szörnyű betegség kínozza Tóth Gabit. Mostanra azonban úgy tűnik, az énekesnő jobban van. Dr. LifeOrigoIlyen intim fotót még sosem láttál Tóth Gabiról és szerelmérőlhttp://www.life.hu/intim/20151219-toth-gabi-intim-helyzetben-szerelmevel-tokeletes-az-osszhang-a-sztarpar-kozott-foto.htmlA dögös énekesnő imád közös fotókat posztolni magukról a közösségi oldalaira. Most egy igazán romantikus hangulatú bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.