Alig pár éves, Dash Meagher máris olyan kidolgozott izmokkal rendelkezik, amelyet bármelyik idősebb férfitársa megirigyelne. Édesanyja szerint azonban Dash csupán egy kisfiú, aki a mozgásnál csak a fagyit szereti jobban.

Akár négy kilométert is simán lefut, imád kint játszani, ugrálni és mászni - Dash Meagher Instagram-profilja nem az a tipikus edzőteremben lőtt, egészséges ételekkel teletűzdelt fotóalbum, sokkal inkább egy mosolygós kisfiúé, akinek lételeme a mozgás.

Forrás: Instagram/musclylittlemonster

Ennek pedig szemmel látható eredménye van: a mindössze 3 éves kisfiú fiatalokat a nála idősebbeket simán megszégyenítő izomzattal rendelkezik, nem is beszélve elképesztő kis kockahasáról. Persze még túl fiatal ahhoz, hogy tudatosuljon benne, de már most nagyon izmos, és imád edzeni - mondta el róla a Daily Mail Australiának anyukája, Ursula, aki szerint sem ő, sem pedig Dash apukája nem nevezhetőak amolyan fitneszőrültnek.

Forrás: Instagram/musclylittlemonster

A lombikbébi program által született kisfiú a vártnál 2 héttel korábban érkezett a világra, és 10 és fél hónaposan kezdett el járni, innentől kezdve pedig nem volt megállás: az asztaltól kezdve a konyhapultra is felmászott. 

Igyekszem minél egészségesebben etetni, de mindig a hűtőben keresgél, és imádja a fagylaltot - magyarázta édesanyja.

Mit és mikortól sportoljon a gyerek?
A gyerekek mozgásigénye határtalan, érdemes ezt kihasználnunk és minél korábban megismertetni velük minél többféle sportágat, hogy később magától tudja kiválasztani azt, amit a legszívesebben űz majd. Így megmarad a mozgás szeretete és testileg és lelkileg is egészséges felnőtté válnak. A Life.hu cikkéért kattints ide!