Sportos, csinos vagy elegáns - öltözz úgy, mint Katalin hercegné!

fashion week Katalin hercegné Vilmos herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 34 éves Katalin hercegné, aki nem véletlenül kerül fel évről évre a legjobban öltözöttek listájára. Az immár kétgyermekes anyukát szökőévente elcsípni farmerban is, de alapvetően a csinos ruhák nagy rajongója. Ha szeretnél hozzá hasonló holmikat beszerezni, könnyedén megteheted, Katalin ugyanis nem kizárólag a luxusmárkák polcairól válogat. 

Katalin hercegné stílusos pocakos kismamaként, újdonsült anyukaként és akkor is, ha sportos eseményen kell részt vennie. Persze fiatalon ő is bakizott, nem is egyszer, ám mostanában már biztosra megy. 2015-ben is számtalan csodás szettben láthattuk őt hivatalos eseményeken - ha szeretnéd elsajátítani a stílusát, most megteheted!

Készítsd el Katalin sminkjét!

Ha tetszik a hercegnő sminkje, kattints ide - Larion Oscar itt mutatta meg, hogyan készül a szépség ikonikus sminkje.

Az alapszett mindig beválik!

Egy jó farmer, egy sötétkék zakó, egy csíkos póló, egy mokaszin és egy kevés gyöngy: ez az a szett, ami abszolút örök divatnak számít. Érdemes egy ilyen összeállítás elemeit is tárolnod a szekrényedben, mert az év minden szakában viselheted ezt a kombinációt. Télen persze mokaszin helyett válassz inkább lovaglócsizmát! Alapdarabokat most a leárazásokon is vásárolhatsz, itt írtunk is arról, miket érdemes beszerezned!

1. H&M 8990 forint 2. Stradivarius 6595 forint 3. Thomas Sabo 49 euró 4. Deichmann 9990 forint 5. Mango 3595 forint Forrás: AFP, Northfoto

Csinosan a hétköznapokban

Katalin rajong a kékért, és szinte minden árnyalat remekül áll neki. A királykék az egyik nagy kedvence, rendszeresen választ ilyen ruhákat, kabátokat, ha pedig kiegészítőkről van szó, többnyire a feketére és a nude-ra voksol. Korábban Szemes Nóra személyi stylist mesélt nekünk arról, milyen színtípushoz milyen kékek illenek. Tudtad például, hogy a kék nyugtató hatással van a testre? Ez a szín télen-nyáron beválik, de bátran térj el a megszokott kombóktól, és variáld akár sárgával, bézzsel, homokszínnel az élénk kéket!

1. Mac Cremesheen Glass Softly Lit 6600 forint 2. Pandora 16.900 forint 3. Takács Judit 80 euró 4. Zara 7990 forint 5. Alapdarab 6990 forint Forrás: AFP

Elegánsan a báli szezonban

Megérkezett a báli szezon, Katalint pedig tavaly nem egyszer láttuk estélyiben. A hercegné nyár típus, remekül állnak neki a pasztellszínek és az ezüst. Ha alkalmi ruhát választasz, nem kell mellőznöd a csillogást, a finom, leheletvékony anyag pedig nagyszerű választás fontosabb eseményekre. Ha pedig báli szezon, a smink is nagyon lényeges: itt összeszedtük, mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelned!

1. Lancome 15.50 dollár 2. Swarovski 26.900 forint 3. Asos 35 font 4. Buffalo 99.90 euró 5. Dalaarna ár kérésre Forrás: AFP
Erzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--Katalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPElképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjénhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-pirosban-es-erzsebet-kiralyno-tiarajaban-jelent-meg-elete-elso-allami-bankettjen.htmlCambridge hercegnéje a férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnöki pár tiszteletére adott ünnepségre. Nézd meg, milyen gyönyörű volt! Trend--Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjonhttp://www.life.hu/trend/20150924-katalin-hercegno-nem-engedi-hogy-kislanya-charlotte-hercegno-cuki-ruhakat-hordjon.htmlImádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. TrendAFPTrendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.