Gigadekoltázst villantott Gaál Noémi

TV2 szexi dekoltázs időjárás időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 időjósa szexi, szinte köldökig kivágott kis fekete ruciban forrósította fel a hideg időről szóló híreket.

Ónos eső és jégpáncél ide vagy oda, Gaál Noémi dekoltázsa elvonta a figyelmet az időjárásról. Hiába, a műsorvezető és a stáb tudják, mivel lehet a lesújtó híreket enyhíteni.

Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Nagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--Hoppá! Fénylő ciciket villantott Irina Shaykhttp://www.life.hu/trend/20160107-irina-shayk-fenylo-ciciket-villantott.htmlA modell bikiniben szelfizett egyet a tükör előtt, amit rajongói legnagyobb örömére rögtön posztolt is az Instagram-oldalára. Trend--Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--Gyönyörű menyasszonnyá változott Lola - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160105-lola-menyasszonyi-ruhaban-tundokol-gyonyoru-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő talán már az esküvői ruháját próbálgatja? A jelek szerint igen, és a választás elképesztően pazarra sikeredett. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huDolly Buster és a gigacicis rekorderekhttp://www.life.hu/trend/20160105-hatalmas-mellu-hiressegek-a-vilagban-dolly-buster.htmlNem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder! TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.