Elképesztően jó pasivá gyúrta magát Gáspár Laci

győztes izom TV2 Sztárban sztár Gáspár Laci edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a kőkemény edzéseknek köszönhetően végre büszkén állt a tükör elé. Az eredmény tényleg lenyűgöző!

Gáspár Laci az utóbbi hónapokban jócskán rákapcsolt az edzésre. Még a Sztárban sztár alatt sem hanyagolta el a mozgást, sokszor hajnalban járt konditerembe, hogy ne maradjon el a sportolás. Ennek meg is lett az eredménye.

Forrás: Instagram/Gáspár Laci

„Szoliban voltam és felmerült bennem egy kérdés: Akkor érdemes heti ötször edzeni? Annyira örülök, hogy kezd látszani a sok-sok munka eredménye! Szinte el sem hiszem!" – írt a kép mellé Laci.

Csináld utána! A fiú, aki 45 kilót fogyott egy rosszul sikerült fotó miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-paul-moore-fogyasa-azert-fogyott-le-mert-keszult-rola-egy-nagyon-rossz-foto.htmlA fogyókúra az év 365 napján téma, ám januárban különösen: ilyenkor sokkal többen határoznak az "új élet" mellett, mint az év bármely más hónapjában. Sajnos a kitartás a legtöbbször heteken belül alábbhagy, ám ha olyan inspiráló történeteket olvasunk, mint Paul Moore 45 kilós fogyása, akkor mindig kicsit megnő a lendület. Csináld utána! Ez Zsír!ThinkstockKissé meghízott az Esmeralda sorozat főszereplője, Leticia Calderonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-meghizott.htmlEmlékszel még a kilencvenes évek végén futó sorozat sztárjára? Mutatjuk, hogy néz ki Leticia Calderon mostanában. Ez Zsír!--Sarka Kata kőkeményen edz - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-sarka-kata-modell-kokemeny-edzessel-kezdte-a-napot-es-sulyzozas-kozben-szelfizett.htmlA modell megmutatta, milyen, amikor súllyal a kezében, még egy szelfire is futja az erejéből. Ez Zsír!--Terhesség alatt is csúcsformában: tanulj az Instagram-sztártól, Mirella Ingamells-től!http://www.life.hu/ez-zsir/20160106-mirella-ingamells-fitneszguru-a-terhesseg-alatt-is-csucsformaban-volt.htmlMirella Ingamells szerint a babavárás alatti időszak sem lehet kifogás arra, hogy a kismamák a tévé előtt üljenek és csokit egyenek, helyette mozogniuk kell, ahogyan annak idején ő is tette. Ez Zsír!OrigoAz örök fiatalság titka sokkal egyszerűbb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160106-laura-gordon-48-eves-fitneszguru-20-evet-is-letagadhat-annyira-fiatalosan-nez-ki.htmlLaura Gordon egy igazi fitneszőrült, aki 48 éves kora ellenére simán letagadhat akár 20 évet is. A sport- és egészségmániás Instagram-sztár elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját. Ez Zsír!OrigoVáltoztass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!http://www.life.hu/ez-zsir/20151218-uj-evi-fogadalom-terj-at-az-egeszseges-eletmodra.htmlKevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.