A még több pénz reményében újítja meg házassági esküjét Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Kanye West pénz kim kardashian házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykás barátok szerint a híres sztárpár májusban, a második házassági évfordulójukon újra kimondja a boldogító igent. Mindezt azért, hogy még többet keressenek.

A hajmosásellenes Kim Kardashian és a ritkán mosolygó Kanye West májusban fogja ünnepelni második házassági évfordulóját. A nagy napon eskümegújító bulit is csapnak, hogy még nagyobb figyelemmel kísérje a sajtó az évfordulót.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A ceremónia Párizsban lesz, és állítólag azért találták ki, hogy újabb szenzációt adjanak a világnak. Az ilyen eseményeken ugyanis rengeteget keresnek. "Nekik ez semmi pénzbe nem kerül, sőt, rengeteget fizetnek nekik a szponzorok" - nyilatkozta egy közeli barát.

A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Nem tudott elmenni az esküvőre a vőlegény 91 éves nagymamája, így az esküvőt vitték hozzáhttp://www.life.hu/csalad/20160108-nem-tudott-elmenni-az-eskuvore-a-volegeny-91-eves-nagymamaja-igy-az-eskuvot-vittek-hozza.htmlBrian és Lauren Kurtulik nagyon szomorúak lettek, amikor kiderült, hogy Brian 91 éves nagymamája nem tud részt venni az esküvőjükön, így mindent megtettek, hogy ő sem maradjon ki az ünneplésből. Család--Csobot Adél már tudja, hogy rá ütött a babájahttp://www.life.hu/csalad/20160108-csobot-adel-enekesno-mar-tudja-hogy-ra-utott-a-babaja.htmlAz énekesnő elárulta, hogy pocaklakója ugyanolyan virgonc és aktív, mint ő maga. Család--"Köszönöm, hogy ember tudsz maradni!" - Imádják az internetezők Nádai Anikó őszinte vallomásáthttp://www.life.hu/csalad/20160108-nadai-aniko-oszinte-vallomasat-imadjak-a-rajongoi.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását. CsaládOrigoNyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockMiklósa Erika: „Örökbe fogadunk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160108-miklosa-erika-operaenekes-ujabb-gyermeket-fogad-orokbe.htmlMiklósa Erika és párja 2015-ben örökbe fogadták első gyermeküket, Bíborkát, akinek most egy kistestvért is szeretnének. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.