baba terhesség Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az Instagramján jelentette be, hogy simét állapotos. 

A színésznő a harmadik gyerekét várja Liv Tyler, vőlegényével, Dave Gardnerrel a második közös babájuk lesz. A 38 éves Liv tavaly hozta világra fiát, Sailor Gene Gardner, első gyermeke pedig a 11 éves Milo William Langdon, aki még a színésznő első házasságából született.

Forrás: Liv Tyler/Instagram

Sztárok elfeledett ikertestvéreihttp://www.life.hu/csalad/20160108-hiressegek-akiknek-van-egy-nem-hires-ikertestvere.htmlHollywood legismertebb ikerpárja kétségkívül Ashley és Mary-Kate Olsen. És bár a lányok igazából kétpetéjű ikrek, mégis egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak. Az egykori cserfes kislányok arca azonban mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt a testvérek egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, az üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--A még több pénz reményében újítja meg házassági esküjét Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20160108-kim-kardashian-es-kanye-west-penzert-ujitjak-meg-hazassagi-eskujuket.htmlA pletykás barátok szerint a híres sztárpár májusban, a második házassági évfordulójukon újra kimondja a boldogító igent. Mindezt azért, hogy még többet keressenek. Család--Nem tudott elmenni az esküvőre a vőlegény 91 éves nagymamája, így az esküvőt vitték hozzáhttp://www.life.hu/csalad/20160108-nem-tudott-elmenni-az-eskuvore-a-volegeny-91-eves-nagymamaja-igy-az-eskuvot-vittek-hozza.htmlBrian és Lauren Kurtulik nagyon szomorúak lettek, amikor kiderült, hogy Brian 91 éves nagymamája nem tud részt venni az esküvőjükön, így mindent megtettek, hogy ő sem maradjon ki az ünneplésből. Család--Halva született kisbabáknak adományozta menyasszonyi ruháját egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20160108-yvonne-trimble-brit-no-halva-szuletett-kisbabaknak-ajanlotta-fel-menyasszonyi-ruhajat.htmlIgazán nemes gesztust tett a brit Yvonne Trimble, akinek nem mindennapi cselekedetét azóta több ezer nő követte. CsaládOrigoGyörgy herceg és Charlotte hercegnő nélkül készül Ázsiába Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20160108-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-gyermekeik-nelkul-keszul-azsiaba.htmlCambridge hercege és hercegnéje Bhután uralkodóját és állapotos feleségét készülnek meglátogatni idén tavasszal. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.