69 évesen lett szépségnagykövet Susan Sarandon

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Palvin Barbara L'Oreal szépségnagykövet Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő is csatlakozott a L'Oréal híres reklámarcaihoz.

69 éves és gyönyörű: Susan Sarandon már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy közel a hetedik ikszhez is lehet valaki lehengerlő és stílusos.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A L'Oréal a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint az Édesek és mostohák és A hívás sztárja lett a világhírű kozmetikai márka legújabb szépségnagykövete. Susan Sarandont, akihez a HELLO! magazin hírei szerint bőrápolási termékek és hajfestékek fognak tartozni, a 65 éves Twiggy, a 69 éves Helen Mirren és a 77 éves Jane Fonda után tették meg a márka szépségnagykövetének.

Sportos, csinos vagy elegáns - öltözz úgy, mint Katalin hercegné!http://www.life.hu/trend/20160107-katalin-hercegnenek-szuletesnapja-van-szettek-vilmos-herceg-felesegetol.htmlMa 34 éves Katalin hercegné, aki nem véletlenül kerül fel évről évre a legjobban öltözöttek listájára. Az immár kétgyermekes anyukát szökőévente elcsípni farmerban is, de alapvetően a csinos ruhák nagy rajongója. Ha szeretnél hozzá hasonló holmikat beszerezni, könnyedén megteheted, Katalin ugyanis nem kizárólag a luxusmárkák polcairól válogat. Trend--Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat.Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este - ruhaválasztás terén legalábbis. TrendAFPRajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Ki volt a 2016-os Golden Globe legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-ezek-voltak-a-legszebb-ruhak.htmlA Golden Globe nem csak az Oscar előszobája, de az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye is. Idén sem maradtunk mesés ruhaköltemények nélkül, mutatjuk is kedvenceinket! TrendAFPTanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--Szőrös hasú lány borzolja a kedélyeket a világhálónhttp://www.life.hu/trend/20160110-suraiya-ali-texasi-lany-szoros-hasa-hatalmas-port-kavart-a-twitteren.htmlMíg egyesek örömmel üdvözölték Suraiya Alit és bátor fényképét, addig mások szőrtelenítő módszereket ajánlottak a fiatal texasi lánynak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.