Családi dráma! Nem beszél Som Lajossal a lánya

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Karda Bea szülő lány család Som Lajos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész Karda Beával közös lánya, Niki már szóba sem áll a szüleivel - vajon mi történhetett?

Som Lajos szomorúan vallott lányához fűződő viszonyáról a Kiskegyedben.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Azt hiszem, az volt a baj, hogy Niki túl korán mindent megkapott tőlünk. Emiatt nagy arca lett a lányunknak, már szóba sem áll velünk... Hamar önálló lett, először öt és fél évig dolgozott a világ számos országában az egyik kozmetikai cég jóvoltából. Aztán megunta ezt a munkát, és közölte, hogy nem akarja tovább csinálni. Elment hát Indiába, ahol két diplomát is szerzett. Ma ezekből él itthon. Miközben tesz nagy ívben a szüleire. Pedig azt hiszem, mind Bea, mind pedig én jó szülei voltunk. Nem is tudom, hol romolhatott el ez az egész" – mondta Som Lajos.

A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Marihttp://www.life.hu/csalad/20160111-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-torocsik-mari-szineszno-a-legbefolyasosabb-magyar-no.htmlMinden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. Család--Babát vár Beyoncé? Gyanúsan takargatja a hasát a popdívahttp://www.life.hu/csalad/20160112-beyonce-enekesno-gyanusan-takargatja-a-hasat-lehet-hogy-babat-var.htmlBő szabású kabátban indult vacsorázni férjével, Jay Z-vel a világhírű énekesnő. Vajon kerekedő pocakját igyekezett eltakarni a ruhadarabbal a popdíva? CsaládOrigoRoberto konyhája: Sáfrányos szűzérmeleveshttp://www.life.hu/csalad/20160108-rostas-robert-a-life-hu-sefje-safranyos-szuzermelevest-keszit.htmlNincs is szebb látvány, mint mikor a meleg szobából nézzük, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó a tájra. Rég nem láttam már ilyet, éppen ezért örültem annyira a múlt heti havazásnak, és rögtön meg is ragadtam a pillanatot, hogy egy egyszerű, mégis különleges és lélekmelengető levest találjak ki a zimankós téli estékre. Család--Szinetár Dóra bepillantást engedett csodálatos otthonábahttp://www.life.hu/csalad/20160111-szinetar-dora-szineszno-bepillantast-engedett-az-otthonaba.htmlA színésznő meghitt hangulatban töltötte a vasárnap estét, és egy fotón mutatta meg gyönyörű otthonát. CsaládOrigoLiv Tyler babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160109-liv-tyler-babat-var.htmlA színésznő az Instagramján jelentette be, hogy simét állapotos. Család--Halva született kisbabáknak adományozta menyasszonyi ruháját egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20160108-yvonne-trimble-brit-no-halva-szuletett-kisbabaknak-ajanlotta-fel-menyasszonyi-ruhajat.htmlIgazán nemes gesztust tett a brit Yvonne Trimble, akinek nem mindennapi cselekedetét azóta több ezer nő követte. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.