Végre jól nézett ki a mostanában plasztikrémként riogató Nicole Kidman

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Jim Smeal/Bei/Shutterstock -
plasztikrém Nicole Kidman ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság igencsak ritkán látunk jó képeket Nicole Kidmanről, aki sajnos a plasztika megszállottja lett.

Nicole Kidman szépen fokozatosan bábuvá plasztikáztatta magát, az arcán egy darab ránc sincs, ami kissé szokatlan egy 48 éves nőtől. A természetellenes külseje miatt ritkán készülnek róla jó fotók, most azonban szuper formáját mutatta Keith Urban felesége.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Jim Smeal/Bei/Shutterstock

Ő a legújabb pucérkodó díva! Imogen Anthony minden fotón meztelenhttp://www.life.hu/trend/20160113-imogen-anthony-modell-ujra-pucerkodik.htmlMeztelenül lovaglós sorozatával fedeztük fel a 24 éves modellt, Imogen Anthonyt, aki azóta sem hagyja abba a pucérkodást. Trend--Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--Jennifer Lopez átélte minden nő rémálmát a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160113-jennifer-lopez-atizzadta-giambattista-valli-ruhajat-a-golden-globe-galan.htmlA latin díva csak úgy ragyogott az idei Golden Globe-gálán, tökéletes megjelenésébe azonban egy kis hiba csúszott. Trend--A mindig morcos Victoria Beckham megmutatta, hogy igenis van humorahttp://www.life.hu/trend/20160113-victoria-beckham-egy-probababaval-tancolva-viccelodott.htmlDavid Beckham szigorú ábrázatú felesége munka közben mutatta meg, hogy valójában egy igazi Humor Herold. TrendDobó Kata a nagybetűs nőhttp://www.life.hu/trend/20160112-dobo-kata-szineszno-ruzsozas-sminkeles-kozben-szelfizett.htmlA színésznő éppen gyönyörű ajkai felturbózása közben kapta magát lencsevégre. Trend--Jaj! Nagyon furcsán fest Katie Holmeshttp://www.life.hu/trend/20160112-katie-holmes-nagyon-furcsan-fest.htmlHollywoodban kapták lencsevégre a lesifotósok Katie Holmest, aki nagyon furcsán fest a paparazziképeken. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.