Rita Ora kutyusa mindent visz

Forrás: Instagram/Ritaora -
kiskutya háziállat Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk az édes házikedvenceket, és ezzel a sztárok is épp így vannak. Rita Ora kutyusánál régen láttunk aranyosabbat!

A villantásmániás énekesnőis rajong az édes ebért, akiről rendszeresen mutat képeket közösségi oldalán. Mi azonnal elolvadtunk tőle: hát nem aranyos?

Forrás: Instagram/Ritaora

Persze a magyar sztárok is imádják a szőrös cukiságokat: nemrég itt össze is szedtük a leghíresebb "celebkedvenceket".

Te beköltöznél Jancsi és Juliska mézeskalács házikójába?http://www.life.hu/otthon/20150727-kulonleges-meses-otthonok.htmlEmlékszel még a Hófehérke és a hét törpe című meséből a törpék aprócska otthonára? Vagy a Jancsi és Juliskából jól ismert mézeskalács házikóra? Nos, az alábbi képek nézegetésével garantáltan te is egy tündérmesében fogod magad érezni!OtthonOrigoHázi készítésű balkonláda - Így csináld!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-balkongaz-blogon-megtudhatjuk-hogyan-keszitsunk-balkonladat-hazilag.htmlAzt gondolod, hogy egy balkonláda elkészítése bonyolult, férfiaknak való feladat? Hát bizony nagyot tévedsz! Egy virágláda összerakása igen egyszerű dolog, most azt is megtudhatod, hogyan is kezdj hozzá!OtthonOrigoFolttisztító praktikák – háziasszonyok kötelező olvasmányahttp://www.life.hu/otthon/20150326-folttisztito-praktikak-ecettel-citrommal-soval-haziasszonyok-kotelezo-olvasmanya.htmlVörösbor ömlött a fehér abroszra? Rágógumi ragadt a szőnyegbe? Íme, néhány folttisztítási praktika.Otthon--Rezsicsökkentés házilag! Néhány egyszerű trükkel könnyedén lefaraghatsz vízszámládból!http://www.life.hu/otthon/20150407-otthoni-praktikak-amelyek-segitsegevel-csokkenhet-a-vizfogyasztas-ezaltal-a-vizszamla-is-kevesebb.htmlEgy kis odafigyeléssel és hatékony vízhasználattal hetente akár több ezer forintot is spórolhatsz a vízszámládon. Kövesd tanácsainkat!Otthon--Vásárolj dizájnos bútorokat kedvenc sztárod webshopjából!http://www.life.hu/otthon/20151020-sztarok-akik-eletmod-lakberendezesi-markat-inditottak.htmlA hírességek szeretnek több lábon állni: az énekesek gyakran törnek színészi babérokra is, a színészek szívesen debütálnak modellként, és még sorolhatnánk. De legyen szó híres színészről, énekesről, modellről, vagy akár üzletemberről, van egy - kicsit költséges - hobbi, amiért jó néhány sztár rajong, ez pedig az életmódvezetés, egészen pontosan a saját életmódvezetési márka alapítása. OtthonAFPEzeken a helyeken forgatták kedvenc videoklipjeidethttp://www.life.hu/otthon/20150907-luxusotthonok-kastelyok-ahol-a-leghiresebb-videoklipeket-forgattak.htmlAnnak már utána jártunk, hogy milyen házakban nőttek fel a legnagyobb hollywoodi sztárok, azt is tudjuk, hogy milyen luxusnyaralókban vészelik át a nyári forróságot, sőt azt is kiderítettük, hogy melyik híresség otthonát lehet kibérelni. Most egy lépéssel tovább megyünk, bemutatjuk azokat a luxusvillákat, birtokokat, hoteleket, amelyekben kedvenc videoklipjeinket forgatták. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.