John Krasinski nem tartozott a különösebben szexi hollywoodi pasik közé - eddig. Új filmje kedvéért azonban igencsak megváltozott a sztár külseje. Nekünk nagyon bejön!

A sztár odatette magát a 13 óra: Bengázi titkos katonái című új filmje kedvéért. A történet szerint egy amerikai nagykövetet meggyilkolnak Líbiában egy amerikai támaszponton, egy titkos katonai egység pedig megpróbál rendet tenni. A 36 éves színészről felkerült néhány filmbeli fotó az internetre, melyeket itt meg is nézhetsz- érdemes!

Forrás: AFP//Jason Merritt

A filmet Michael Bay rendezte, Angliában január végén mutatják be. Emily Blunt kedvese elárulta, személyi edzője kidobatta vele a mérleget, így csak a türkörben látta magán a változást, amivel persze elégedett volt. John-nak diétáznia kellett, és persze rengeteget edzett, de saját bevallása szerint trénere olyan remek diétát állított neki össze, hogy éhezés nélkül érte el ezt a formát, amivel ő maga is roppant elégedett.

Forrás: Men's Health Magazine
Álomtest egy film kedvéért
Ben Affleck az új Batman-film kedvéért gyúrta ki magát, Jake Gyllenhaal pedig az Éjjeli féreg című alkotás miatt. Sőt, Bradley Coopernek is sikerült, ami kollégáinak - nézd meg, ő hogy fest izmos testtel.

 Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!