Ki ez a pasi? Nagyon kigyúrta magát John Krasinski

Forrás: AFP//Jason Merritt -
film John Krasinski színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Krasinski nem tartozott a különösebben szexi hollywoodi pasik közé - eddig. Új filmje kedvéért azonban igencsak megváltozott a sztár külseje. Nekünk nagyon bejön!

A sztár odatette magát a 13 óra: Bengázi titkos katonái című új filmje kedvéért. A történet szerint egy amerikai nagykövetet meggyilkolnak Líbiában egy amerikai támaszponton, egy titkos katonai egység pedig megpróbál rendet tenni. A 36 éves színészről felkerült néhány filmbeli fotó az internetre, melyeket itt meg is nézhetsz- érdemes!

Forrás: AFP//Jason Merritt

A filmet Michael Bay rendezte, Angliában január végén mutatják be. Emily Blunt kedvese elárulta, személyi edzője kidobatta vele a mérleget, így csak a türkörben látta magán a változást, amivel persze elégedett volt. John-nak diétáznia kellett, és persze rengeteget edzett, de saját bevallása szerint trénere olyan remek diétát állított neki össze, hogy éhezés nélkül érte el ezt a formát, amivel ő maga is roppant elégedett.

Forrás: Men's Health Magazine

Álomtest egy film kedvéért

Ben Affleck az új Batman-film kedvéért gyúrta ki magát, Jake Gyllenhaal pedig az Éjjeli féreg című alkotás miatt. Sőt, Bradley Coopernek is sikerült, ami kollégáinak - nézd meg, ő hogy fest izmos testtel.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.