Micsoda testek! Közös címlapon pózol Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo

Forrás: GQ magazine -
címlap Alessandra Ambrosio Cristiano Ronaldo magazin test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütős címlappal indítja az évet a GQ magazin: Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo közös fotói tényleg elég dögösre sikeredtek...

A tökéletes testű fehérneműmodell, aki a Victoria's Secret angyala és a sztárfocista pózol a népszerű magazin címlapján - persze nem viselnek túl sok ruhát. Miért is tennék, az ilyen testeket vétek nem megmutatni.

Forrás: GQ magazine

A két sztár még októberben állt modellt a magazinnak, akkor a focista ki is írta közösségi oldalára, hogy jó móka volt a 34 éves, kétgyermekes anyukával dolgozni. Alessandra jóban van Cristiano exével, Irina Shayk modellel is, hiszen számtalan kampányban dolgoztak már együtt, így biztosan volt miről beszélgetnie a sztárfocistával.

Irina egyébként most sem unatkozik: jelenleg a szívtipró Bradley Cooperrel jár, az alakja pedig még mindig több, mint tökéletes. Erre ITTa bizonyíték!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Vegán éttermet nyit a Machete sztárja, Danny Trejohttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-vegan-ettermet-nyit-a-machete-sztarja-danny-trejo.htmlHollywoodban nem ritka, hogy 1-1 sztár éttermet nyit, így tette ezt korábban számtalan akcióhős. Ám az, hogy épp a Machete főhőse érdeklődik a vegán konyha iránt, elég meglepő fordulat... Ez Zsír!--Lebetegedtél? Figyelj arra, mit eszel!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-etelek-amiket-jo-enni-betegseg-alatt-es-etelek-amiket-ne-egyel-ha-beteg-vagy.htmlTélen nem túl nehéz elkapni valamit: biztos nem egy olyan ember van körülötted, aki megfázott, begyulladt a torka vagy influenzás. Ha téged is utolért valami nyavalya, jót tesz a sok alvás és a kevés stressz, de az étkezés is nagy szerepet játszik a gyógyulásban. Összeszedtük, melyek azok az ételek, amiket érdemes beiktatnod betegség idején az étrendedbe, és azokat is, amiket ilyenkor jobb mellőzni! Ez Zsír!--Kezdd az évet szuper tisztító zöldségekkel és gyümölcsökkel!http://www.life.hu/ez-zsir/20160106-szuper-tisztito-zoldsegek-es-gyumolcsok.htmlHa méregtelenítés, akkor ne csak a drasztikus léböjtökre gondolj: számtalan étel segít kipucolni a májat, a veséket, a beleket a méreganyagoktól. A következő finomságokat ezek miatt is érdemes lesz beiktatnod az étrendedbe 2016-ban! Ez Zsír!--2015 a tökéletes popsik éve volt - 10 Instagram-fotó, amiktől biztosan többet edzel az új évbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-a-legszebb-popsik-2015-ben-instagram-kepek.htmlAz ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd! Ez Zsír!Thinkstock6 ételtrend, amit érdemes kipróbálnod 2016-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-egeszseges-eletmod-eteltrendek-amiket-erdemes-kiprobalnod-2016-ban.htmlAz egészséges életmód, a tudatos étkezés mindig jó ötlet, de tudjuk jól, hogy minden évnek megvannak a maga táplálkozási trendjei. 2015-ben csupa furcsaság volt a listán, most viszont megmutatjuk, mit tartogat 2016! Ez Zsír!--Ki ez a pasi? Nagyon kigyúrta magát John Krasinskihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-john-krasinski-szinesz-uj-filmje-kedveert-nagyon-kigyurta-magat.htmlJohn Krasinski nem tartozott a különösebben szexi hollywoodi pasik közé - eddig. Új filmje kedvéért azonban igencsak megváltozott a sztár külseje. Nekünk nagyon bejön! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.