Rubint Réka izmaitól tátva maradt a szánk

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
alak Rubint Réka fitnesz hízás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő a hétfő reggelt az edzőteremben kezdte, és lenyűgöző szelfin mutatta meg tökéletes alakját.

Miután Rubint Réka a gyermekeit óvodába és iskolába szállította, bevetette magát a súlyok és kardió gépek világába. Schobert Norbi felesége remekül néz ki azon a fotón, amit az edzőteremben lőtt és be kell látni, rajta sem az ünnepi finomságok sem a nyaralás nem fog, mert egy kilóval sem gyarapodott.

Forrás: Instagram/Rubint Réka

„A mai napot egy szuper comb-popsi edzéssel indítottam, miután elvittem a gyerekeket suliba és oviba" – írt a kép mellé Réka.

Több mint nyújtás - Növeld a sportteljesítményedet jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-jogaiskola-a-jogaklikkel-nyujtas-es-joga-javitja-a-sportteljesitmenyt.htmlA nyújtásnak szorosan a sporthoz kellene kapcsolódnia, évekkel ezelőtt ez azonban még nem volt ennyire egyértelmű. A rendszeres lazítás ugyanis nemcsak regenerálja, erősebbé teszi a testet, de az izmoknak is nagyon jót tesz. Érdemes megtanulnod helyesen nyújtani! Ez Zsír!--Akik 2016-ban sem állnak le a diétával: tanulj a sztároktól egészségesen étkezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-khloe-kardashian-gisele-bundchen-gwyneth-paltrow-edzese-es-etkezese-2016-ban.htmlA január a fogadalmak hónapja: nemrég mutattunk néhány trükköt, hogyan térj át az egészséges életmódra, és elárultuk, melyek lesznek azok az ételtrendek, amiket idén érdemes lesz kipróbálnod. Ha még mindig nehezen szánod rá magad a változásra, tanulj a legelhivatottabb sztároktól: lássuk, 2016-ban hogyan tartja magát karban Gisele Bündchen, Khloe Kardashian és Gwyneth Paltrow! Ez Zsír!--Így edz Floridában Hódi Pamela - Szexi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160117-hodi-pamela-szexi-fotoja-alomalakot-villantott-floridaban-berki-krisztian-kedvese.htmlBerki Krisztián kedvese nem hagy ki egyetlen napot sem, ha testedzésről van szó. Ennek meg is van az eredménye, és a dögös anyuka fotója láttán leesett az állunk. Ez Zsír!--Ez aztán a dögös fellépőszerkó! - Dér Heni kitett magáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-der-heni-enekesno-felleporuhaja-nagyon-dogos.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő elképesztően szexis szerelésbe bújt a pénteki fellépése előtt. A felvétel Instájának követőit is lenyűgözte. Ez Zsír!--Mi imádjuk, de nagyon! A Life.hu szerkesztőinek kedvenc zabkásareceptjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160111-a-life-hu-szerkesztoinek-kedvenc-zabos-receptjei.htmlHa ételekről van szó, nagyon nem vagyunk egyformák, A Life.hu szerkesztőségében azonban hihetetlen népszerűséget vívott ki magának a zab. Imádjuk ezzel indítani a reggelt, ezért el is hoztuk nektek kedvenc zabos receptjeinket – következzenek a variációk zabkására! Ez Zsír!--Így lehetsz te is boldog - Tanács egy fitneszedzőtől! http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-szazezren-lajkoltak-az-inspiralo-kepet-edzo-tanacsai-egy-boldog-elethez-foto.htmlMolly Galbraith fotóját már több mint százezren lájkolták be a Facebookon. A bejegyzés mellé egy írást is csatolt, melyet rekord gyorsasággal kezdtek osztani a közösségi portálon. Az ok: inspiráció lehet bármelyik nő számára! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.