Csíkok, nagy klasszikusok és francia, másképp - körömtrendek 2016-ra

fashion week manikűr körömlakk szépségápolás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod az érdekes körmöket, és szívesen készítenél magadnak valami egészen különlegeset? 2016-ban a klasszikusok mellett hódítanak a csíkok, minden mennyiségben. Mutatjuk is kedvenc idei manikűrtrendjeinket!

A legmenőbb színek év elejére

Télen nem a legnépszerűbb a pink, a menta, a türkiz a körmökön, a sötét színek azonban hódítanak! ,,Ilyenkor előtérbe kerülnek a sötétebb árnyalatok is; színek tekintetében többek között a kék, a zöld, sőt a szürke is nagyon divatosak.

1. The Body Shop 2290 forint 2. Rimmel 3. Depend 7Day Hibridlakk Marionnaud 990 forint 4. Maybelline 899 forint 5. Essence 649 forint 6. Catrice 1159 forint 7. MAC 2900 forint

Természetesen a pirosak kedvelőinek sem kell aggódniuk, mivel örök klasszikusként az az árnyalat valószínűleg sosem megy ki a divatból,

1. Loreal Color Riche 1399 forint 2. MAC 2900 forint 3. Yves Saint Laurent 27 dollár 4. Rimmel 5. Marionnaud 1410 forint 6. Astor 7. Opi

Milyen legyen a köröm formája?

Ahogy ősszel, úgy télen is divatban maradtak a lekerekített, rövidebb körmök, melyeknek nagy előnye, hogy szinte mindenkinek jól állnak.

Francia, másképp

A kifutókon már láthattuk, hogy

ismét fénykorát éli a francia lakkozás egy kis csavarral:

a körmök végére vékonyan a fehér helyett valami szín kerül. Ez lehet az élénkpirostól és kéktől kezdve akár fekete vagy metálszín is. Ezek nagyon praktikusak, ráadásul a választott színhez készített szemsmink is remekül mutat majd rajtad!

Forrás: Instagram/mpnails, chelseaqueen, thenailtrail

Csíkok, csíkok

A francia mellett a csíkok is divatosak lesznek, mindegy, hogy keresztbe vagy hosszába álmodod meg őket a körmeiden.

Lakkozás helyett vásárolhatsz matricát is a körmödre, amit még felvinni is nagyon könnyű, ráadásul szabályos lesz a végeredmény.

Forrás: Instagram/mpnails, pshiiit_polish

Bármi, ami más

2016-ban hódítanak a matt megoldások, a szép omre körmök, de a fóliákat és az egyedi mintákat is érdemes kipróbálni. Játssz a színekkel, mintákkal, stílusokkal!

Forrás: Instagram/mpnails, pshiiit_polish, missladyfinger,
Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--Dögös és mutatós: készíts párducmanikűrt októberre!http://www.life.hu/trend/20151008-divat-es-trend-parduc-manikur-oktoberre.htmlNéha nem árt valamivel feldobni az unalmas őszi délutánokat! A körömlakkozás mindig jó ötlet, de ezúttal dobd fel valamivel a klasszikus manikűrödet! Trend--Készíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt http://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--Készítsd el a tökéletes manikűr-pedikűr kombinációt!http://www.life.hu/trend/20150608-keszitsd-el-a-tokeletes-manikur-pedikur-kombinaciot-juniusra.htmlIsmét itt a nyár, sorra jönnek a programok: egy kerti parti itt, egy esküvő ott, ezért nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb, de mégis vidám hangulatú manikűr. Mutatjuk is az egyik nyári kedvencünket!TrendOrigoBordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockNude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.