Barátaik szerint Céline Dionék házassága volt a legszebb szerelmi történet

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca -
halál házasság Céline Dion szerelem René Angélil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről és rákban elhunyt férjéről régi barátjuk, David Foster mesélt igencsak szívbemarkolóan.

„A legszebb szerelmi történet volt az ő kapcsolatuk" – nyilatkozta a producer a párról, akik 26 év korkülönbséggel szerettek egymásba. Céline Dion mindössze 12 éves volt, amikor először találkozott a kanadai származású producerrel, de csak 19 éves korában fonódtak romantikus szálak.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca

"Sokáig titkolták a kapcsolatukat, mert féltek a reakcióktól, végül a The Colour of My Love című albummal vállalták fel mindenki előtt a szerelmüket" – mesélte David Foster.

Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dion

Csütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. Nézd meg a fotókat itt!
Csak szerelem és más semmi - Önmegtartóztatás a 21. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-verba-barna-es-abbe-lewis-a-rising-star-enekesi-fiatalon-osszehazasodtak.htmlKét nem mindennapi fiatal nem mindennapi szerelme. Az amerikai származású Abbe Lewist és a szegedi Verba Barnát a Rising Star című műsorban ismerte meg az ország. Ám számunkra nem csak karrierjük miatt volt fontos mérföldkő a tehetségkutató - a hírnév mellett a szerelem is a műsor közben talált rájuk.Család--Hatalmasat nőtt Ingrid norvég hercegnő - Friss fotók!http://www.life.hu/csalad/20160122-ingrid-norveg-hercegno-hatalmasat-nott-es-nemreg-unnepelte-12-szuletesnapjat.htmlA norvég trón várományosáról 12. születésnapja alkalmából készültek a fényképek. CsaládOrigoTerrorban tartotta volt feleségét és gyerekeit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/csalad/20160122-charlie-sheen-szinesz-exfelesege-denise-richards-szerint-terrorban-tartotta-ot-es-a-gyerekeket.htmlDenise Richards szerint nem csupán gyerekeinek megélhetésére tett magasról az 50 éves színész, hanem még folyamatos lelki terrorban tartotta őket. Charlie Sheen szerint azonban exe csak még több pénzt akar kisajtolni belőle. Család--Gombos Edina: "Jó döntést hoztunk a kiköltözéssel"http://www.life.hu/csalad/20160122-gombos-edina-szerint-jo-dontest-hoztak-azzal-hogy-amerikaba-koltoztek.htmlA gyönyörű műsorvezető és családja augusztus óta élnek Floridában, és fél év alatt a gyerekeik is teljesen megszokták új otthonukat. Edina és Alberto szülei ugyanakkor nagyon féltek attól, hogyan boldogulnak majd gyerekeik Amerikában. CsaládOrigo"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nemtörődömnek. CsaládThinkstockSebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az ovibanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-kisfia-rosszalkodott-az-oviban.htmlBenett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.