Schobert Norbi 45 évesen is kockahasú

izom fitnesz Schobert Norbert edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru edzés után szelfizett egyet, fényképe pedig tanusítja, hogy izomból nincs hiány nála.

Schobert Norbi szombaton belevetette magát az edzésbe és átmozgatta izmos testét. A fitneszedző megmutatta, 45 évesen sem kell egy férfinak elhagynia magát és sörhasat növesztenie. Ebben pedig teljes mértékben egyetértünk vele.

Forrás: Facebook/Schobert Norbi

„Itt a szombat, futás, kézisúlyzós gyakorlatok és kell még 1,5 kiló önsajnálatot pucolni derékról. Nehogy már nyerjen ez a francos 45 év" - írta a képe mellé Norbi.

Durva, hogyan pörög a rúdon a 86 éves nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-durva-hogyan-porog-a-rudon-a-86-eves-nagyi.htmlAz idős hölgy biztos nem ma kezdte az ipart, mert fantasztikus, ahogy fiatalokat meghazudtoló módon tornázik. Ez Zsír!--Sarka Kata bikinis fotójától olvadozunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-sarka-kata-bikinis-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlHiába repkednek kint a mínuszok, a gyönyörű műsorvezető megszabadult a ruháitól egy fotózás kedvéért. Ez Zsír!--Ez Justin Theroux tökéletes testének titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jennifer-aniston-elarulta-justin-theroux-tokeletes-testenek-titkat.htmlJennifer Aniston férjének soha nem kellett a kilókkal küzdenie. A színésznő elárulta, hogyan tartja magát formában Justin! Ez Zsír!--Teljesen elolvadtunk Chris Hemsworth bicepsze láttán - Micsoda pasi!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-chris-hemsworth-izmos-testevel-sokkol-minket-micsoda-bicepsz-szexi-foto-a-sztarrol.htmlA sármos színész leruccant a barátiaval egy kis iszogatásra a tengerpartra, ahol megmutatta dögös felsőtestét a rajongóknak. Lettünk volna az ott strandolók helyében! Ez Zsír!--Apró sortban edzette popsiját Hódi Pamelahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-apro-sortban-edzette-popsijat.htmlPamela ellátogatott egy Miami-i edzőterembe, hogy kicsit gyúrjon a popsijára. Ennek Berki Krisztián különösen örült, mert, ahogy fogalmaz: szeretné "használni is ezt a popsit". Ez Zsír!--Józan László brutális izmokat növesztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-es-a-vigszinhaz-dzsungel-konyve-szereploje-brutal.htmlA Dzsungel könyve kis Mauglija igazi férfivá érett. A színész megmutatta milyen, amikor az edzőteremben dagasztja izmait. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.