Csakis kedvenc plüssjátékával hajlandó szundítani a tündéri kiskutya

plüss kiskutya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutyusok épp olyanok, mint a kisgyerekek: ők is nagyon tudnak ám rajongani kedvenc játékaikért. A következő kutyus fotóitól egészen elolvadtunk!

Shiba Inu Maru imád aludni, pláne, ha ott van vele kedvenc plüss jegesmedvéje is. Az internet népe imádja az ebet, már közel 2 és fél millióan követik Instargram oldalát.

Alváskor Maru nagyon gondosan figyel arra, hogy mindig éppolyan pózban aludjon, mint kedvenc játéka - hát nem zabálnivalóak?

Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro
Forrás: Instagram/Marutaro

A kiskutyás fotóknál csak egy cukibb van: ha a képen a kutyusok szülei is ott vannak. Bebizonyítjuk!
Megmutatta gyermekeit Kate Hudson - Cuki családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160119-kate-hudson-egyutt-bandazott-a-fiaival-a-voros-szonyegen-csaladi-foto-a-sztarrol.htmlA gyönyörű színésznő a Kung Fu Panda 3 premierjére vitte magával két kisfiát, akik jót bandáztak a film többi szereplőjével. Család--Így fest egy lombikpanda - Bej Bej eszméletlenül cuki! http://www.life.hu/news/20160118-bej-bej-az-imadnivalo-pandabocs-mesterseges-megtermekenyitessel-jott-a-vilagra-foto.htmlBej Bej, az imádnivaló pandabocs most mutatkozott be először a nagyközönségnek. Az állat még augusztusban született egy sikeres mesterséges megtermékenyítési program eredményeként. News--Tacskó sétált be az RTL Híradó stúdiójába - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20160104-kutya-zavarta-meg-az-idojaras-jelentest-cuki-video-fruzsirol-a-tacskorol.htmlFruzsi, az egyik operatőr kutyája úgy gondolta, hogy ő is szívesen szerepelne a napi időjárás-jelentésben - tettével kissé meglepte Véber Istvánt. NewsOrigoEzek az állatok tényleg bárhol képesek elaludni - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20160118-nezegess-cuki-szunyokalo-allatokat-fotosorozat-kutyusokrol-es-cicakrol.htmlAki otthon állatot tart az tudja, hogy a házi kedvencek szinte bárhol és bármikor képesek álomra hajtani a fejüket. Az egyik tengerentúli magazin most összegyűjtötte az erről készült legviccesebb fotókat. News--Egy 17 éves japán cica az internet új sztárja - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20151111-ilyen-cuki-cicafotokat-mar-reg-lathattunk-ura-nyuszijelmezben-buvoli-el-a-kovetoit.htmlUra egy gyönyörű, skót lógófülű cica fajta, akit a gazdája imád különböző humoros ruhácskákba öltöztetni. Van itt nyuszifül, eper formájú sapka és szalmakalap. NewsOrigoEnnél boldogabb malacot még sosem láttál - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151001-malac-furdik-a-tengerben-cuki-video.htmlZiggyt, az utazó malacot csodás helyre vitte a gazdája. Óriásit pancsolt a kis páros ujjú patás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.