Ilyen volt Tatár Csilla ruhája A Dal első adásában

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla -
fashion week Tatár Csilla öltözet A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, aki pár hete adott életet első gyermekének, máris visszatért, méghozzá egy combvillantós ruhában. 

Csilla két hónappal a szülése után tért vissza a képernyőre. A műsorvezető 20 kilót híztott a terhessége alatt, de ennek már nem sok nyoma van. Csilla korábban elmondta, 15 kiló már le is ment róla az elmúlt hetekben.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Az újdonsült anyuka tavaly is előszeretettel hordta magyar tervezők ruhakölteményeit, és idén sem tett másként: Nagy Noémi kreációját viselte a színpadon. Nektek hogy tetszik a ruha?

Hogy tetszik Csilla ruhája?

Tolvai Reni berázta a melleit A Dal következő fordulójábahttp://www.life.hu/sztarok/20160123-tolvai-reni-berazta-a-melleit-a-dal-kovetkezo-fordulojaba-ok-jutottak-tovabb.htmlSzombat este lezajlott A Dal első elődöntője, ahol a nézők tíz versenyző produkcióját nézhették végig. Közülük páran azonban búcsúzni kényszerültek a műsortól.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZséda dögös csipkecsodában tündököl A Dal zsűrijében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160123-zseda-zsedenyi-adrienn-dogos-csipkecsodaban-tundokol-a-dal-zsurijeben.htmlA Dal logójához méltóan az első elődöntőn a lila szín dominált. Így persze nem meglepő, hogy a zsűri egyetlen női ítésze, Zsédenyi Adrienn nagyon meg volt elégedve a testére álmodott ruhakölteménnyel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKizárták A Dal egyik indulójáthttp://www.life.hu/kult/20151229-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-a-misztral-helyett-singh-viki-indul-az-elodonton.htmlA Misztrál együttes Reggeli reggae című versenydala helyett Singh Viki Katonák című száma indul A Dal 2016-os műsorsorozatában - közölte kedden az MTI-vel az MTVA. Kult--Tatár Csilla lábvillantós ruhában lép A Dal színpadárahttp://www.life.hu/trend/20160123-tatar-csilla-rovidben-lep-a-dal-szinpadara-stylist-titkok-a-dal-2016-szinfalai-mogul.htmlTatár Csilla rövidben, Fatima pine up stílusban, Freddie pedig sportos casual-ben áll ma este a színpadra. Trend--A Dal legszexibb énekese, Freddie elárulta, mi a kabalájahttp://www.life.hu/sztarok/20160123-freddie-fehervari-gabor-alfred-a-dal-legszexibb-enekese-elarulta-hogy-mi-a-kabalaja.htmlA Life.hu riportere az élő adás előtt kapta el a jóképű Freddie-t. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZsédát rémálmából ébresztették a Dallalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zsedat-remalmabol-ebresztettek-a-dallal-aztan-minden-jora-fordult-hiszen-o-lett-a-dal-2016.htmlAz énekesnő megálmodta, hogy ott lesz az Eurovízión, de szerencsére a rémálomból a valóságban csupa jó sült ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.