Kiss Ramóna álomszép ruhakölteményben pózolt

Forrás: redlemon -
ruhapróba Nyári Diana Story Gála Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Nyári Dia már elkezdte a hangolódást a 2016-os Story Gálára: a hölgyek egy elegáns ruhaszalonban próbálták fel a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án csak úgy tündököljenek az ötcsillagos díjátadón.

Ramiék számára nem újdonság, hogy közösen készülődnek, hiszen a két ifjú színésznő rengeteg időt tölt együtt. Nyár óta közös lakásban laknak és a divat terén is hasonló az ízlésünk. „Gyakran viccelődünk, hogy olyanok vagyunk mint egy idős házaspár. Ha Ramónának előadása van, akkor én készítem a vacsorát, a házimunkát általában felosztjuk. Együtt járunk bulizni is, de akadnak olyan esték is, amikor otthon maradunk és megnézünk egy filmet" – mesélte Dia.

Forrás: redlemon

Azt, hogy egy nő mennyit mutat magából, mindig a hangulata dönti el, az aktuális lelkiállapotáról is árulkodik, hogy merész, vagy inkább konzervatív darabot választ" – mondta Ramóna. Abban mindketten egyetértettek, hogy azok a legkelendőbb estélyik, amelyek egyszerre elegánsak és nőiesen vonzóak. „A Story Gála számunkra már hagyomány, másfél évtizede stabil résztvevői vagyunk, ilyenkor összejön az egész csapat, már kora délután elkezdődik a buli és a közös készülődés. A fiúk persze idegesek, hogy hol vagyunk már, de aztán mindig időre odaérünk" – mondta Kiss Ramóna.

Forrás: redlemon
Forró fotó! Fehérneműreklámban simogatja magát Justin Bieberhttp://www.life.hu/trend/20160127-justin-bieber-fehernemureklamban-simogatja-magat.htmlAz énekes több hírességgel együtt vállalta a meztelenkedést Calvin Klein új fehérnemű-kampányában. Trend--Íme, a fotós, aki pucéran láthatta a legnagyobb sztárokat http://www.life.hu/trend/20160127-marc-horn-divatfotosnak-kitarulkoztak-a-hiressegek.htmlMarc Horn dán divatfotósnak rengeteg híresség mutatta meg az igazi arcát. Néhányan még a ruháikat is ledobták a művész kamerája előtt. Trend--Mark Zuckerberg imádja a szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/trend/20160127-mark-zuckerberg-ruhatara-csak-szurke-polobol-all.htmlFeltűnt már, hogy a Facebook alapítóját nem lehet rikító színekben látni? Valószínűleg azért, mert nem is szereti azokat. Trend--Tevepatát villantott Monica Belluccihttp://www.life.hu/trend/20160127-monica-bellucci-tevepatat-villantott.htmlA mindig gyönyörű ruhában és lélegzetelállító kisugárzással megjelenő színésznő ezúttal nagyon melléfogott. Trend--X-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFPKegyetlenül megalázták Maisie Beech-t félig smink nélküli szelfije miatthttp://www.life.hu/trend/20160126-felig-smink-nelkuli-szelfi-miatt-alaztak-meg-maisie-beech-brit-tinedzsert.htmlA 19 éves brit tinédzser nem számított arra a kommentáradatra, amit a fotója miatt kapott. A lányt teljesen sokkolta a sok gyűlölködés. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.