Miniszoknyában is szexi a várandós Anne Hathaway - Fotó!

Anne Hathaway fotó színésznő várandós ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismama egy vörös szőnyeges eseményen vett részt Los Angelesben, ahol persze mindenki a terhességéről próbálta faggatni őt. 

A színésznő egy fekete, bő szabású ruhában lépett a kamerák elé, melyben elképesztően jól festett. Bár nem szívesen válaszolt a várandóságával kapcsolatos kérdésekre, annyit elmondott, hogy férjével rettentően boldogok, és már alig várja a baba érkezését.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Kiss Ramóna álomszép ruhakölteményben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160127-kiss-ramona-es-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-mar-a-story-galara-keszulnek.htmlKiss Ramóna és Nyári Dia már elkezdte a hangolódást a 2016-os Story Gálára: a hölgyek egy elegáns ruhaszalonban próbálták fel a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án csak úgy tündököljenek az ötcsillagos díjátadón. Trend--Vastag Csaba borzalmas sapkában pózolthttp://www.life.hu/trend/20160127-vastag-csaba-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekese-borzalmas-sapkaval-pozolt.htmlAz énekes egy hatalmas szőrös kucsmát húzott a fejére, amiben igen viccesen festett. TrendOrigoNádai Anikó új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20160126-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-uj-frizurat-villantott.htmlA sztárnak gyönyörű lett a haja, úgy tűnik kisfia mellett, most magára is jutott egy kis szabadideje és ezt azonnal ki is használta. Trend--Kegyetlenül megalázták Maisie Beech-t félig smink nélküli szelfije miatthttp://www.life.hu/trend/20160126-felig-smink-nelkuli-szelfi-miatt-alaztak-meg-maisie-beech-brit-tinedzsert.htmlA 19 éves brit tinédzser nem számított arra a kommentáradatra, amit a fotója miatt kapott. A lányt teljesen sokkolta a sok gyűlölködés. Trend--X-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFPEzek a legcikibb sztárvillantások és ruhabakikhttp://www.life.hu/trend/20160125-a-legcikibb-sztarvillantasok.htmlA celebek hiába kockázatos, folyamatosan kivágott ruhákat viselnek. Így aztán a legtöbben nem is tudják elkerülni a ciki pillanatokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.