Elképesztő luxus! Ide bújik el a világ szeme elől régi-új szerelmével Pippa Middleton

Pippa Middleton luxus ingatlan Affric Lodge Katalin hercegné szerelem Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné húga jól beleválasztott: a hírek szerint időnként egy skóciai viktoriánus kastélyba, Affric Lodge-ba vonul el a világ szeme elől párjával, James Matthews-szal. A birtok egyébként Pippa milliomos barátjának családjáé.

Van fölösleges 5 millió forintod? Akkor akár már 3 éjszakát is eltölthetsz abban a skóciai kastélyban, ahová időnként Pippa Middleton és régi-új párja, James Matthews elmenekül a világ szeme elől.

Forrás: http://www.glenaffricestate.com/

A Daily Mail szerint az Affric Lodge névre hallgató birtok, ahol szívesen horgásznak, vadásznak, és célbalőnek, Skócia legszebb zöld völgyében terül el, és David Matthews, vagyis Pippa üzletember-párjának családjáé.

Forrás: http://www.glenaffricestate.com/

Mindezeken túl francia séfek kényeztetik az ízlelőbimbóikat, illetve komornyikok lesik minden kívánságukat. Pippa Middleton és James Matthews alig két hónappal ezelőtt jöttek össze újra, nemrég pedig máris összeköltöztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.