Cindy Crawford meggondolta magát: mégsem vonul vissza?

Forrás: AFP/Mark Ralston -
fashion week nyugdíj Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modellről tegnap kaptak szárnyra a hírek, miszerint nyugdíjba megy, amint betölti az 50. életévét. Ma azonban már másként gondolkozik Crawford.

Cindy Crawford tegnap a Rhapsody magazinban jelentette be, hogy a közelgő születésnapja után abbahagyja a modellkedést. A hírt viszont most maga a modell cáfolta.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Cindy Crawford Instagram-oldalán árulta el követőinek, mi is az igazság. A modell azt írja, hogy minden évben elmondja a gyerekeinek, hogy nyugdíjba megy. Ez egy vicc a családjukban, de minden évben felmerül ez a lehetőség, ami azért foglalkoztatja is egy kicsit.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Hozzátette, hogy nem tett semmiféle nyilatkozatot arról, hogy visszavonul. Imádja, hogy már 30 éve szerves része ennek a szakmának, és ha valamit megtanult ebből a három évtizedből, akkor az az: soha ne mondd, hogy soha!

"A szépség csak jön és megy" - Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-hollywoodi-sztarok-akik-mashogy-gondolkodnak-az-oregedesrol.htmlA 21. században, amikor a 40 az új 30 és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, akik máshogy gondolkodnak az öregedésről! Trend--Dögös ezüstróka lett Brad Pittbőlhttp://www.life.hu/trend/20160202-brad-pitt-hajat-szokere-es-oszre-festettek-uj-filmje-kedveert-alig-lehet-raismerni.htmlAz 52 éves színésznek szinte minden jól áll. Nem lett kevésbé szívdöglesztő ősz hajkoronával sem. Trend--Kate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözikhttp://www.life.hu/trend/20160202-kate-hudson-szineszno-pizsamaban-szelfizett.htmlA mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba. Trend--Közeledik az Oscar-gála – Indul a stylistok harca a vörös szőnyegen!http://www.life.hu/trend/20160129-stylistok-harca-a-voros-szonyegen-vilagsztarok-ruhai.htmlTúl vagyunk a Golden Globe-on, ám még csak most jön a java: épp egy hónap van hátra az Oscar-gáláig, ahol szinte fontosabb, hogy ki mit visel, mint egy divathéten. A stylistoknak a következő hetek kőkemény harcokkal telnek majd! TrendNorthfotoDisney hercegnő lett Madeline Stuart Down-szindrómás modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-madeline-stuart-down-szindromas-modell-disney-hercegnoknek-sminkeltek.htmlA modell sokaknak adott reményt és erőt azzal, hogy sikerült valóra váltania álmát. Az egyre sikeresebb Madeline-t most királylányok bőrébe bújtatták. Trend--Tengerparton süttette gyönyörű testét Shanina Shaikhttp://www.life.hu/trend/20160201-shanina-shaik-a-victoria-s-secret-modellje-furdoruhaban-napoztatta-testet.htmlA Victoria’s Secret modell néhány hete jelentette be eljegyzését, amit most egy gyönyörű szigeten ünnepelt meg szerelmével. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.