Ryan Reynolds nehezen szokta meg az apaságot

apaság nehézség Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész őszintén vallott a nehézségekről, amit a szülővé válás okozott. A sztárnak meg kellett tanulnia, hogyan kezelje a jelentős változásokat az életében.

Ryan Reynolds apává vált, ami nem kis melót jelent a számára. Ez volt az egyik nagy változás az életében, de emellett még egy veszteséggel is meg kellett küzdenie, 2015 októberében ugyanis elhunyt az édesapja.

Forrás: AFP/Odd Andersen

A szülő elvesztése nagy nehézséget okozott számára, de az apává válás nem kevésbé.

„Az első hat hónapban csak próbálod megtalálni a módját, hogyan tudnád folytatni a normál életedet. Csak az alváshiány és az attól keletkező hallucinációk maradtak" – panaszolta a sztár.

Természetesen ettől függetlenül Reynolds nagyon lelkiismeretes és gondos apuka. Folyamatosan ellenőrzi, hogy lélegzik a gyerek alvás közben. A szülővé válás mellett apukája elvesztéséről is mesélt a színész.

Forrás: AFP

Elárulta, hogy nagyon összetett volt a kapcsolatuk, amikor eltávozott, rengeteg kérdése maradt megválaszolatlanul a színésznek.

Nemcsak olyasmikre gondolok, amik vele kapcsolatosak, hanem olyan dolgokra is, mint például, hogy hogyan legyek jobb apa, jobb férj és jobb ember” - vallotta be a színész.

Testvérek, fiatalok, sikeresek, vállalkozókhttp://www.life.hu/csalad/20160202-szanto-kitti-es-szanto-norbi-fiatal-vallalkozok-sikere.htmlA sikerhez vezető út fiatalos lendülettel, kreativitással és bátorsággal van kikövezve - a Szántó-testvérek esetében legalábbis mindenképpen. Kitti és Norbi két éve vágott bele a vállalkozói létbe, munkájukat pedig néhány hete a Magyar Franchise-szövetség az év franchise-vállalkozója díjjal tüntette ki. A testvérpárral az általuk vezetett budapesti, XV. kerületi üzletben beszélgettünk. CsaládOrigoFélelem és reszketés az iskolapadban http://www.life.hu/csalad/20160201-magyar-iskolarendszer-a-felveteli-miatt-stresszelnek-a-gyerekek.htmlCsalódott gyerekek, háborgó anyukák és hibás megoldókulcs: az idei központi középiskolai felvételik bőven okoztak fejfájást diákoknak és szüleiknek egyaránt. A megoldhatatlan feladatok körüli botrány máig nem ült el, a Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal beszélgetve megpróbáltunk kicsit a mélyére ásni a történteknek, ezúttal nem a felvételi szakmaiságára, hanem a gyerekekre gyakorolt lélektani hatására összpontosítva. CsaládThinkstockSokszor sírva fakadt az éhségtől Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20160202-bango-margit-nehez-gyerekkorarol-meselt-az-edes-elet-cimu-musorban-sokszor-ehezett.htmlAz énekesnő rendkívüli szerény körülmények között nőtt fel. Általában csak egy ruhája volt, és sokszor éhezett is. CsaládOrigoSzinetár Dóra elárulta, miért rejtegeti a kislányát, Zorkáthttp://www.life.hu/csalad/20160202-szinetar-dora-facebookon-arulta-el-miert-nem-mutatja-meg-a-kislanyat.htmlA színésznő a közösségi oldalán árulta el, hogy miért nem mutatja meg gyermekét a nagy nyilvánosságnak. Család--Sorsszerű! Ma van Shakira és Gerard Piqué nagy napjahttp://www.life.hu/csalad/20160202-shakira-es-pique-egy-napon-szuletett-10-ev-korkulonbseggel.htmlA gyönyörű énekesnő és párja, a Barcelona labdarúgója között pontosan 10 év a korkülönbség. CsaládEPAStacie Venagro pocakja nem csak a babától, hanem az izmoktól is kidomborodikhttp://www.life.hu/csalad/20160202-kismama-varandos-edzes-sportolas-stacievenagro.htmlA terhesség egy egészen különleges állapot, de várandósan sem kell lemondanunk a sportolásról. Ahogy tette ezt Stacie Venagro is, aki 7 hónapos terhes, és mindent megtesz, hogy megőrizze alakját. Az Instagram fotóin pedig látszik, hogy mindez sikerült is, ugyanakkor sokakban felháborodást kelt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.