Vidámság és kreativitás - Készíts napsugártükröt!

DIY otthon kreatív csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd vidámabban tölteni a hétköznapokat? Csorba Anita, tértervező most egy olyan kreatív ötletet mutat be, ami nem csak az alkotás alatt ad neked pozitív energiát, hanem otthonodat is vidámsággal tölti majd meg. Készíts velünk napsugártükröt!

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló – heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató – YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

A falu, amit halálra ítéltekhttp://www.life.hu/otthon/20160202-kayakoy-a-torok-szellemfalu.htmlSzáz évvel ezelőtt, még egy élettel teli kisváros volt, ma már csak egy domboldalnyi roskadazó, üres ház árválkodik a helyén. A törökországi Kayaköy szinte pillanatok alatt vált szellemfaluvá. Otthon--Álomotthonok – Idilli luxus Óbudánhttp://www.life.hu/otthon/20160201-alomotthonok-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-obudai-projektje.htmlFiatalos, modern, stílusos – ilyen egy igazi álomotthon! Sorozatunk következő részében egy óbudai panorámás családi ház kulisszái mögé lestünk be Szén Molnár Tamás belsőépítész segítségével. Otthon--Mosó Masa tuti praktikáihttp://www.life.hu/otthon/20160129-tippek-praktikak-mosashoz.htmlKinek van kedve hétköznapokon, munkából hazaesve, fáradtan, stresszesen nekiállni szennyest válogatni, mosógépet megpakolni, aztán pedig - ez a legrosszabb - teregetni? A mosásfetisisztákon kívül valószínűleg nem sok embernek. Viszont hétvégén már nincs mese, mosni kell. Na de nem mindegy, hogy hogyan. Íme, néhány jó tanács, amellyel te is megkönnyítheted az életed. Otthon--Ezek lesznek 2016 legkülönlegesebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20160129-2016-innovativ-modern-epuletei.htmlA technika fejlődésének, a modern élet térhódításának hatására a városok arculata folyamatosan változik. A hagyományos ingatlanok mellett egyre extravagánsabb, egyre különlegesebb formájú, felépítésű épületek jelennek meg, és nem lesz ez másképp ebben az évben se. Íme öt szokatlan épület, amelyet - ha minden jól megy - 2016-ban adnak majd át. OtthonOrigoAz 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.htmlSzocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt. Otthon--Alejandro Aravena, 2016 Pritzker-díjas építészehttp://www.life.hu/otthon/20160118-alejandro-aravena-chilei-epitesz-a-2016-os-pritzker-dij-nyertese.htmlAz építészek Nobel-díját, a szakma legrangosabb elismerését, azaz a Pritzker-díjat 1979 óta osztja ki a Hyatt Alapítvány. A szakmai elismerés mellett a nyertesek markát 100 000 dollár jutalom is üti. Ebben az évben Alejandro Aravena chilei építészt érte a megtiszteltetés. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.