Demcsák Zsuzsa TV2 szexi Mokka hajvágás dögös rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a hét utolsó napján egy igazán dívás, szexi, rövid frizurával rukkolt elő.

Demcsák Zsuzsa, minden nap megörvendezteti rajongóit egy-egy gyönyörű szettel a reggeli Mokkában. A hét utolsó napján azonban a frizurájával újított be. A műsorvezető valószínűleg nem vágatta le a haját, hanem olyan trükkösen kötötték fel a fürtjeit a fodrászok, amitől azt a hatást keltette, mintha levágatta volna.

Forrás: TV2
Denise Bidot plus size modell fehérneműben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-denise-bidot-plus-size-modell-fehernemuben-tancol-az-instagram-oldalan.htmlA teltkarcsú szépség lassított videóban tekereg Instagram-oldalán. A 29 éves modell érzéki táncával rajongóit akarta inspirálni! TrendOrigoSofia Vergara elárulta, mi történik melleivel egy vörös szőnyeges esemény alatthttp://www.life.hu/trend/20160205-sofia-vergara-szineszno-elarulta-mi-tortenik-melleivel-egy-voros-szonyeges-esemeny-alatt.htmlSofia Vergara aztán tényleg megszenved azért, hogy tündököljön egy-egy díjátadón: saját bevallása szerint nem egyszer vérzett is a ruhája alatt, annyira igyekezett kordában tartani hatalmas melleit. Trend--Dundika várandósan is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20160204-playmate-instagram-foto-csinos.htmlDundika terhesen is csodásan fest, mutatja ez a csütörtöki fotója is, amit Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival. Trend--Jennifer Lopez rémisztő smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160204-jennifer-lopez-smink-nelkuli-videojan-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlA latin díváról általában olyan képeket láthatunk, amin tündöklően gyönyörű, néha már túlságosan is. Ezúttal viszont megmutatta magát mindenféle cicoma nélkül! Trend--Shakira smink nélkül is hihetetlenül bájos!http://www.life.hu/trend/20160204-shakira-smink-nelkuli-fotot-posztolt-twitterre-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAz énekesnő már a 39. életévét is betöltötte, ez alaklomból mutatta meg rajongóinak teljesen csupasz arcát. A sztár így is szépséges! Trend--Trendi smink a síelés szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160202-igy-sminkelj-sieleshez.htmlA sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.