Micsoda lábak! Reese Witherspoon olyan, mint egy igazi modell

fotó színésznő kollekció Reese Witherspoon ruha láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már többször is bebizonyította, hogy nem csak a filmvásznon tud tündökölni. A saját maga által alapított márka legújabb kollekcióját fotózták a minap, persze az ő közreműködésével. 

Reese kék blúzban, és egy olyan absztrakt mintás szoknyában állt a kamerák elé, melyben megcsodálhatjuk a mesés lábait is. A márkájának a neve, a Draper James elnevezés a színésznő nagyszüleinek nevéből áll össze, akik fontos szerepet játszottak a sztár életében.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Majo

Reese Witherspoon a legstílusosabb hollywoodi sztármami

Reese Witherspoonról senki sem mondaná meg, hogy már 39 éves, ahogyan azt sem, hogy három tündéri gyermek anyukája. A hollywoodi színésznő mindig fiatalosan és rendkívül stílusosan öltözködik, erről több fotó is árulkodik.
Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockAlig takarja valami a szőke Vajna Timi testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-vajna-timi-szoke-fetrengos-kepet-tett-kozze-a-facebookon.htmlAz üzletasszony feltárta fiatalkori képeit rajongói előtt. Már korábban is nagyon ment neki a pózolás. Trend--Trendi smink a síelés szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160202-igy-sminkelj-sieleshez.htmlA sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Trend--Katie Holmes bombaformában: Simán letagadhatna 10 évet!http://www.life.hu/trend/20160203-katie-holmes-tiz-evet-letagadhat-dogos-fotot-posztolt-a-vilaghiru-szineszno-forgatas.htmlA 37 éves sztár az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról a legújabb filmje, az Touched With Fire egyik szünetében. Holmes nemcsak csinos, de igazán fiatalos is! Trend--Pamela Anderson fia az anyja nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/trend/20160203-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik-felmeztelenul.htmlA 18 éves Dylan Jagger Lee már igazi férfi lett, és természetesen modellkedésbe kezdett. Első kampányában máris félmeztelenül pózol a sztárcsemete. Trend--Ő a legszexibb Trónok harca szereplő: Íme, Sophie Turner!http://www.life.hu/trend/20160203-sophie-turner-meseszep-ruhaban-es-szexi-labakkal-a-voros-szonyegen-foto.htmlA 19 éves színésznőből igazán dögös csaj lett az évek alatt. A legutóbb róla készült vörös szőnyeges fotók láttán neked is le fog esni az állad! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.