Ada fürdőruhában mutatta meg szexi dekoltázsát - Fotó!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
édesanya fotó dekoltázs fürdőruha Ada edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető úgy döntött, hogy egy kis lazítással tölti a hétvégéjét. Az edzés után beugrott az infraszaunába, ahol lőtt is egy szelfit a nem mindennapi látványról. 

A kétgyermekes anya mostanában nem a képernyőn, hanem az edzőteremben tűnik fel legtöbbször, melynek meg is lett az eredménye. Ada igazi bomba alakot hozott össze az elmúlt időben, csodás alakja mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Forrás: Instagram/pinter_adrienn_ada
Igazi félisten: Henry Cavill fotója láttán te is elolvadsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-henry-cavil-szexi-felsotestetol-te-is-elajulsz-micsoda-kockak-edzes-utani-foto.htmlA színész kemény edzésbe kezdett, ugyanis újra ő fogja alakítani Supermant. Ha már sikerült ilyen kockahasat gyúrnia magának, meg is osztotta gyorsan a nagyvilággal. Ez Zsír!--3 egyszerű szendvicskrém a tökéletes hétvégi reggeliérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-voroslencsekrem-padlizsankrem-es-avokadokrem-a-tokeletes-hetvegi-reggeliert.htmlÖt nap korán kelés és rohanás után a hétvége végre a pihenésé és persze a kiadós reggeliké. A „gyorsan bekapok két falatot” helyett itt az idő lassítani és a reggelinek is megadni a módját. Íme, 3 egyszerű és egészséges szendvicskrém, amihez már csak egy finom bagettet kell beszerezni, hogy tökéletesen induljon a nap. Ez Zsír!ThinkstockÍgy lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!ThinkstockDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!OrigoByeAlex hasán sajtot lehetne reszelni - Micsoda kockák! http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-byealex-kockai-szemmel-lathatoak-rendesen-kigyurta-magat-az-enekes-foto.htmlAz énekes igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.