Készen állsz újra meghódítani a szerelmedet? Csábíts lágy és krémes textúrákkal, amelyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. Legyél egyszerre légies és ellenállhatatlanul titokzatos Larion Oscar segítségével.

Legyen ragyogóan természetes és légiesen könnyed az alapozás.  Ezt úgy érheted el, ha bőregységesítő báziskrémet használsz az alapozó előtt. Ezután jöhet a kedvenc, ultra könnyű, folyékony alapozód, amivel egységesítheted a bőröd színét és szerkezetét. Korrektorral világosítsd ki a szemkörnyéket, majd szépen dolgozd össze az ujjaddal, hogy kontúrmentes legyen. 

Forrás: Thinkstock

A természetes, egészségtől kicsattanó hatás érdekében barackos árnyalatú krémpirosítóval élénkítsd orcáidat.  Ezt az arc közepétől a halánték irányába, az arccsont alá tedd, és szépen dolgozd össze az alapozóval. Fixáld le púderrel, hogy tartós maradjon. A szem kiemeléséhez használj tartós szemhéjkrémet.

A romantikus életérzéshez először válassz egy bőrszínű árnyalatot, satírozd a mozgó szemhéj egészére és az alsó pillatőhöz végig. Majd egy bronz árnyalatot tegyél a szemzughoz, és a szem külső széléhez, a mélyítővonal irányába szépen összemosva. A még kifejezőbb tekintet eléréséhez egy éjfekete, tartós szemceruzával, finoman emeld ki alul-felül a szempillatövet, és satírozd el a kontúrszéleket, hogy a fekete szín csak a szempillák tövében ragyogjanak. Szempilláidat egy dúsító, fekete szempillaspirállal fesd ki alul és felül. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökformázó ceruzával, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

Forrás: Thinkstock

A szenvedély fokozásához válaszd a szezon legizgalmasabb Fiesta Piros árnyalatú ajakrúzsát.  Ahhoz, hogy fesztelenül élvezd az estét, válassz egy harmonizáló árnyalatú ajakkontúrceruzát, rajzold meg a kívánt formát, satírozd ajkad egészére a ceruzát, így biztosítva egy tartós alapot, majd töltsd fel ajkaidat a csábító rúzzsal. Éld meg a szenvedélyedet!