Rengeteget utazik, sokat dolgozik és mégis mindig tökéletes formában van Voksán Virág. Megtudtuk, minek köszönheti legendás karcsúságát!

Bejárta a világot és mindenfelé szórakoztatta már a bulizni vágyókat Voksán Virág, művésznevén DJ Flower. Sikeréhez nem csak tehetsége, de külseje is hozzájárult, hiszen nincs annál forróbb buli, mint amikor egy szexis nő keveri a zenét. Ahhoz azonban, hogy karcsú vonalait megőrizze, Virágnak is oda kell figyelnie a táplálkozására.

Forrás: www.peterantalphotography.com/Peter Antal

Ráadásul ez nem is mindig könnyű a számára, hiszen szinte folyamatosan úton van!

„Alapvetően a húst is hússal eszem, de édesszájú vagyok, ezt a tulajdonságomat édesapámtól örököltem. – kezdte nevetve Virág – Ráadásul, sok nőhöz hasonlóan, a nehéz napok előtt én is vágyom az édességre, a csokoládéra.

"Egészséges testképpel rendelkezem, de azt is tudom, hogy ha engedek a csábításnak, akkor annak hízás lenne a vége (...) Mindemellett rendszeresen sportolok már kisgyermekkorom óta, heti kétszer pedig infraszaunázom, ami méregtelenít és égeti a kalóriákat is. Ez mind segít megőrizni a súyomat” – mesélte Virág.

Reggeli és nasi egészségesen

A szép híresség tudatosan étkezik, így tudja, hogy milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, ha testsúlya úgy indokolja két étkezést is kivált speciális fogyókúrás termékekkel, így este egy könnyű vacsora is belefér a diétájába.

„Vacsorára gyakran sovány túrót összekeverek natúr joghurttal, egy kis édesítőszerrel ízesítem és, amikor csak lehet, bogyós gyümölcsökkel szórom meg.” – mondta el Voksán Virág.