Az ott egy kis pocak? Mintha kissé meghízott volna Jennifer Aniston

Forrás: AFP -
Jóbarátok hízás Zoolander 2 premier Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja a Zoolander második részének New York-i premierjén vonult végig a vörös szőnyegen - egy kicsit kerekebben, mint korábban.

A házasság hízlal - vélik a szakértők, akiknek állítása úgy tűnik, Jennifer Aniston esetében is igaz. A 46 éves színésznő, aki tavaly mondta ki a boldogító igent párjának, Justin Theroux-nak, a minap a Zoolander második részének New York-i bemutatóján tette tiszteletét.

Forrás: AFP

Az eseményre egy gyönyörű, földig érő, burgundi színű, testhez simuló ruhát választott, ami alatt úgy tűnt, egy kics pocakot eresztett mostanában Jen.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy hízásnak indult Justin Theroux mellett Jennifer: néhány évvel ezelőtt ő maga cáfolta a kerekedő formái miatt felröppent terhességéről szóló híreket, és később azt is elárulta, miért szaladtak fel rá a kilók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.