Ilyen ruhában megy az Oscar-gálára Vajna Timi

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
öltözék ruha Oscar-díjkiosztó Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége magyar tervező ruháját viseli majd az Oscar-díj átadón. A mindig csinos Timi ruháját a bulvársajtó sem hagyja soha szó nélkül, hiszen dögösebbnél dögösebb kreációkban jelenik meg a nyilvánosság előtt. 

Tímea többször is elkápráztatta már a világsajtót egy-egy vörös szőnyeges megjelenésen. A TV2 Aktívjának elárulta, szívesen mutatja meg a külföldi díjátadókon a magyar tervezők ruháit, mert fontosnak tartja a hazai divat népszerűsítését. Az Oscar-gálára is egy hazai tervező ruhájában megy majd.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea
Tatár Csilla csak úgy tündökölt A Dal színpadánhttp://www.life.hu/trend/20160206-tatar-csilla-csak-ugy-tundokolt-a-dal-harmadik-elodontoje-szinpadan.htmlAhogy az előző két elődöntőben, úgy most is fantasztikus formában állt Tatár Csilla A Dal színpadára. TrendOrigoKeményen osztották a kommentelők D. Tóth Krisztát - Ő pedig visszavágotthttp://www.life.hu/trend/20160206-kemenyen-osztottak-a-kommentelok-d-toth-krisztat-az-egy-eves-smink-nelkuli-kihivasa-alatt.htmlVasárnap, 41. születésnapján egy vagány szelfivel ért véget D. Tóth Kriszta kíhívása, amelyben azt fogadta meg, hogy minden reggel posztol egy smink nélkül készített fotót. A televíziós újságíró rengeteg bókott kapott a 365 nap alatt, de ahogy minden hírességnek, neki is sokan - sokszor nagyon csúnyán - beszóltak. Kriszta videóban vágott vissza a mocskolódóknak, mi pedig imádjuk a humorérzékét. TrendOrigo18 évesen is bomba nő volt Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160131-18-evesen-is-bombano-volt-sarka-kata.htmlA szalagavatójáról tett fel a Facebookjára képet Kata, aki sokakhoz hasonlóan elfogadta az öt, 15 évesnél régebbi kép kihívást a közösségi oldalon. Trend--Igazi Hófehérkévé vált Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20160131-toth-gabi-egyre-noiesebb.htmlAz énekesnő mintha csak a Hófehérke gyönyörű főszereplője lenne. Porcelán bőre és fekete haja igazán éteri megjelenést kölcsönöz neki. TrendOrigoÍgy festett Cindy Crawford modellkarrierje kezdeténhttp://www.life.hu/trend/20160109-igy-festett-cindy-crawford-modellkarrierje-kezdeten.htmlKamaszkori fotóját osztotta meg az Instagramon a még ma is gyönyörű Cindy Crawford. Trend--Maxiszoknyában vezette A Dalt Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20160130-maxiszoknyaban-vezette-a-dalt-tatar-csilla.htmlAmíg a múlt szombaton combvillantós miniben állt A Dal színpadára Tatár Csilla, addig most földigérő ruhát választott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.