Cuki fotó! Michael Bublé pár hetes kisbabájával bújik össze

Forrás: Facebook/Michael Bublé -
Michael Bublé kép kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes megosztott egy bensőséges fotót legkisebb gyermekével. Idilli pillanatukba engedett betekintést!

Michael Bublé alig három hetes kisbabájáról osztott meg képet a rajongóival, ami nem is sikerülhetett volna ennél cukibbra. A büszke apuka féltő karjaiba zárja az apróságot, akit Elias névre kereszteltek. A közös képük hihetetlenül nagy sikernek örvend, már több mint 130 ezer lájkot kapott!

Forrás: Facebook/Michael Bublé
A 37 éves Katie Holmes úgy néz ki, mint egy tinédzserhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-katie-holmes-37-eves-szineszno-ugy-nez-ki-mint-egy-tinedzser.htmlA színésznő esetében mintha visszafelé járna az idő. TV + Sztárok--A köztévét bírálta reggeli műsorában Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160210-sebestyen-balazs-musorvezeto-a-class-fm-morning-showban-biralta-a-koztevet.htmlA rádiós és tévés műsorvezető a Class FM Morning Show-jában szólt be keményen a köztévének. TV + Sztárok--Cserpes Laurát békák várták a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-cserpes-laura-enekesnot-bekak-vartak-az-otozoben-az-egyik-fellepesen.htmlA Life.hu riportere arról faggatta az énekesnőt, mi történik a koncertjein a backstage-ben. TV + Sztárok--D. Tóth Kriszta nem hívhatta meg Kulka Jánost a köztévés műsorábahttp://www.life.hu/sztarok/20160210-d-toth-kriszta-facebookon-tette-kozze-hogy-nem-hivhatta-meg-kulka-janost-a-kozteves-musoraba.htmlTöbbször szerette volna vendégül látni az egykori műsorvezető Kulka Jánost, de nem lehetett.TV + SztárokOrigoMichael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Rékasi Károly szerelme csókjára aludt el újabb műtéte előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160210-rekasi-karolyt-kedden-mutottek-meg-ismet-a-honved-korhazban-pikali-gerda-csokjaira-aludt-el.htmlA színész a nyári motorbalesetéből származó sérülése miatt feküdt újra kés alá, mivel a lábában az egyik csontrész nem akart összeforrni. Szerelme, Pikali Gerda egészen a műtőig kísérte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.